Podkast o poplavah

V podkastu pojasnjujemo vse o ustreznem zavarovanju doma proti poplavi in zemeljskem plazu.

Razmišljate o zavarovanju doma za primer poplav in zemeljskega plazu, a se vam ob tem odpirajo številna vprašanja? Kaj zavarovati, za kakšno vsoto, za kakšna tveganja …? Na ta in številna druga vprašanja so v podkastu odgovorili naši strokovnjaki. Vabimo vas k ogledu.
Za ogled podkasta vpišite svoje podatke in poslali vam ga bomo na vaš elektronski naslov.


* Seznanjen/-a sem, da me Zavarovalnica Triglav, d.d., lahko obvešča o meni prilagojenih ponudbah svojih produktov in storitev, ki so namenjene staršem in zavarovanju doma, preko navedenega elektronskega naslova. Več informacij   Obveščanje izvaja Zavarovalnica za trženje svojih produktov in storitev. Z vašo privolitvijo vam bomo lahko pripravili ponudbe, ki bodo prilagojene vašim potrebam, zahtevam in interesom. Na podlagi prepoznanih interesov, navad, potreb, zahtev in želja se bomo lahko posebej posvetili temu, da vam v največji možni meri ponudimo zgolj tisto, kar resnično potrebujete. Redno vas bomo lahko obveščali o ponudbah, storitvah in novostih Zavarovalnice Triglav, s sedežem v Republiki Sloveniji, ki se ukvarja z zavarovalniško dejavnostjo in/ali finančnimi storitvami. S tem privoljenjem se bomo lahko tudi skupaj dogovorili za obisk našega zastopnika, ki vam bo predstavil navedene ponudbe. .
* obvezno poljeSe je na poplave sploh mogoče pripraviti?

Poplave in ujme postajajo del našega vsakdana. Ni jim moč ubežati, zato je tako pomembno, da se na njih dobro pripravimo in tako preprečimo obsežno škodo ali pa jo vsaj zmanjšamo. 

Kako se na poplave pripraviti in kaj je dobro vedeti o njih, lahko preberete v naši poglobljeni zgodbi.


Pomemben korak pri zaščiti za primer poplav je tudi zavarovanje. Da boste znali prilagoditi zavarovanje potrebam svojega doma, smo skupaj z našima strokovnjakoma Petrom Filipom Jakopičem, direktorjem službe za zavarovanje premoženja in premoženjskih interesov, ter Urošem Metličarjem, direktorjem službe za premoženjske škode, pripravili praktične nasvete in primere.

5 razlogov za ogled podcasta o poplavah

  • Dom je samo eden. To niso samo štiri stene in streha. Je vaše zavetje in zatočišče, zato je prav, da ga zaščitite in zavarujete po svojih najboljših močeh. Tudi pred naravnimi nesrečami, kot so poplave, potres ali zemeljski plaz. Kaj je dobro vedeti ne le o zavarovanju, temveč o naravnih nesrečah nasploh? 
  • Klimatske spremembe s seboj prinašajo mnogo izzivov. Verjetno bo naravnih nesreč več ali pa bodo pogostejše. Kakšne spremembe lahko pričakujemo in kako se nanje lahko pripravimo?
  • Kaj prinaša prihodnost in kaj lahko pričakujemo, tudi na področju zavarovanj? Kaj je dobro vedeti pred sklenitvijo zavarovanja in kje lahko najdete informacije? 
  • Kako pravilno oceniti tveganja, ki ogrožajo vaše življenje in premoženje?
  • Kako ravnati, če se dejansko zgodi škoda? 

Vse to in še več lahko izveste v podkastu Pripravljeni na (ne)predvidljivo: Ko narava pokaže zobe. Vabljeni k ogledu.

Posnetek je brezplačen in na voljo vsem, ki vas zanima ta tematika in želite v prihodnje prejemati e-novičnike in biti obveščeni o koristnih vsebinah ter produktih in storitvah Zavarovalnice Triglav, d.d.
POMEMBNO

Zavarovalnica bo vaše osebne podatke, ki jih podate ob oddaji obrazca, obdelovala za namen obveščanja o koristnih vsebinah, produktih in storitvah Zavarovalnice Triglav, d.d., ki so namenjene zavarovanju doma, do preklica privolitve z vaše strani. Kadarkoli lahko začasno ali trajno prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za trženjske namene ali ugovarjate obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje, oz. zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali info@triglav.si ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletnih straneh Zavarovalnice Triglav na triglav.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Pravico imate vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici Triglav lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Zavarovalnici Triglav si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletnih straneh Zavarovalnice Triglav na triglav.si.


zavarovanje doma, poplave, zemeljski plaz
Ne zamudite ničesar!

Izbor najnovejših zgodb in nasvetov za brezskrben vsakdan enkrat na mesec v vašem e-nabiralniku.