Kdo je par iz TV-oglasa za življenjska zavarovanja?

Spoznajte Darjo in Dejana, ki razmišljata o ključnem vprašanju, ki bi si ga morali zastaviti vsi starši.

Na televiziji ste lahko v zadnjem času opazili oglas s simpatičnim parom, ki v prvem posnetku pleše s psom, v drugem pa ob kadrih z otrokoma razmišlja o pomembnih življenjskih vprašanjih. To sta Darja Novak in Dejan Naumoski. Skozi svojo zgodbo nas opominjata, da je zaradi bližnjih odgovorno pomisliti na življenjska zavarovanja. Nista igralca, pristen odnos ni zaigran, otroka in pes so prav zares njuni. Spoznajte ju v videu.

Takoj ko smo s snemalno ekipo prispeli v Kočevje, je bilo jasno, da bo dan poln dobre volje in sproščenega vzdušja. Vrt Darjine domače hiše, na katerem smo posneli oglas, je bil obsijan z jesenskim soncem. Pričakali so nas nasmejana Darja in Dejan, njuna simpatična otroka Dorjan in Danaja ter gostoljubni Darjini starši. In seveda tisti razposajeni kuža iz oglasa, ki s parom pleše že v videu, ki ga je Dejan pred štirimi leti posnel kar s svojim telefonom.

 

Zgodba z Drajo in Dejanom je ena izmed dveh, ki ste ju lahko opazili na televiziji. Resnična družina, ki jo prav tako spremljamo ob domačih posnetkih izpred nekaj let, je tudi družina Čolić.

 

Da so zvestoba, ljubezen in spoštovanje ključni del njunega odnosa, kot sta Darja in Dejan potrdila tudi sama, je bilo čutiti ves čas, ko smo spoznavali njuno zgodbo. V 42 sekundah oglasa tako nismo mogli povedati vsega zanimivega o njima. Zato smo nekaj njunih zabavnih spominov ujeli v daljšo videozgodbo, za katero sta z nami delila tudi svoje fotografije iz preteklosti. Nismo pa pozabili niti na resnejša, a prav tako pomembna vprašanja.

 

 

Zakaj razmišljata o življenjskem zavarovanju?

»Na to sploh ne morem pomisliti, to so strašne stvari,« razmišlja Darja ob vprašanju, ali sta kdaj pomislila, da enega od njiju ne bi bilo več. »To je težko sprejeti,« potrdi Dejan.

 

V obdobju življenja, v katerem se spoprijemata z izzivi kot partnerja, se sicer sprašujeta marsikaj. Skrbi ju, ali se bosta vedno razumela in si bosta znala vzeti čas zase. Razmišljata, ali bosta zmogla premagati vse ovire, ki jima bodo prekrižale pot.

 

A nimata le drug drugega, ampak tudi finančno odvisna otroka, za katera sta odgovorna. Zato je pomembno, da si zastavita še eno vprašanje: Kaj bi bilo z bližnjimi, če bi se komu od naju zgodilo najhujše?

 

Kot je bilo sprva tudi Darji in Dejanu, je marsikomu težko razmišljati o smrti. A naj bosta njuna zgodba in naše sporočilo spodbuda, da je na finančno varnost družine vredno pomisliti pravočasno.

 

Da bi bili bližnji v primeru, če bi se nam zgodilo najhujše, vsaj finančno preskrbljeni, lahko namreč pomaga Življenjsko zavarovanje za primer smrti. Z izplačilom bi lahko pokrili stroške kredita, vzdrževanja nepremičnine, šolanja otrok ... in ohranili življenjski standard, kakršnega so vajeni.

 

Z našim spletnim kalkulatorjem izračunajte, koliko bi potrebovali vaši najbližji, da bi bili preskrbljeni, če bi se vam zgodilo najhujše.

življenjsko zavarovanje, družina, otroci, video
Ne zamudite ničesar!

Izbor najnovejših zgodb in nasvetov za brezskrben vsakdan enkrat na mesec v vašem e-nabiralniku.