Iščete poletno počitniško varstvo?

Zbrali smo nekaj zanimivih počitniških delavnic, ki bodo vašim otrokom popestrile poletje.

Otroci nestrpno odštevajo dni do konca pouka, vas pa skrbi, s čim jim boste zapolnili dolgo vroče poletje? Poletno počitniško varstvo je tema, s katero se v tem času ukvarjajo številni starši šoloobveznih otrok. Da vam olajšamo skrbi, smo ponudbo preverili tudi mi in za vas izbrali nekaj zanimivih počitniških delavnic, ki bodo vašim otrokom ne le popestrile proste dni, temveč jih naučile nekaj novega.

Poletna finančna šola za najstnike!

Opis: Bi radi, da bi vaš najstnik znal pametno ravnati z denarjem? Potem ga prijavite na Poletno finančno šolo za najstnike, kjer mu bodo strokovnjaki predstavili, kako varčevati, vlagati, se zavarovati, kako pametno nakupovati prek spleta in kako hobi spremeniti v posel.

 

Za koga: otroci od približno 13 do 19 let

 

Kdaj: od 1. julija do 5. julija 2019 ali od 26. avgusta do 30. avgusta 2019

 

Kje: Ljubljana

 

Cena: 170€ (v ceno je vključen DDV, malica in prevoz). Za prijave do 21. junija 2019 se upošteva 30% popust. Cena s popustom znaša 119€.

 

Več informacij: http://www.financna-sola.si/poletna/

 

 

Triatlonski klub Trisport

Opis: Če imate doma športnega navdušenca ali pa je situacija ravno obratna in menite, da se vaš otrok premalo giba, je rešitev lahko poletna šola triatlona. Tu bodo otroke skozi igro in zabavo naučili plavalnih in tekaških osnov ter spretnosti na kolesu. Za še več zabave pa se bodo lahko preizkusili tudi v dodatnih aktivnostih, kot so jahanje, plezanje, lokostrelstvo itd.

 

Za koga: otroci od 7 do 12 let

 

Kdaj: 6 različnih terminov julija in avgusta (1.7. - 5.7., 8.7. - 12.7., 15.7. - 19.7., 5.8. - 9.8., 19.8. - 23.8., 26.8. - 30.8.)

 

Kje: bazen v Kamniku

 

Cena: 80 evrov, 90 evrov z jutranjim varstvom, 100 evrov z jutranjim in popoldanskim varstvom

 

Več informacij: www.trisport-klub.si.

 

Rokometni klub Celje Pivovarna Laško

Opis: Zakaj bi samo navijali za rokometaše, ko pa se jim lahko vaš otrok pridruži? Rokometni klub Celje Pivovarna Laško organizira kamp v Izoli, kjer bodo otroci imeli priložnost, da trenerji in igralci znamenite celjske rokometne šole z njimi delijo znanje in nasvete ter jim tako pomagajo postati še boljši, morda celo bodoče zvezde slovenskega rokometa.

 

Za koga: Otroci do 1. do 9. razreda.

 

Kdaj: 1. do 4. razreda osnovne šole 21. junij do 25. junij 2019, otroci do 5. do 9. razreda: 25. junij do 29. junij 2019.

 

Kje: Izola

 

Cena: 280 evrov.

 

Več informacij: https://www.rk-celje.si/sl/rokometni-kamp

 

Varni internet

Opis: Vas skrbi varnost vašega otroka, ko je na spletu? Zavedate pa se, da brez spleta enostavno ne gre? V ekipi Varni internet so pripravili poletne digitalne aktivnosti, kjer bodo mlade naučili digitalnih spretnosti za boljše upravljanje lastnespletne pojavnosti in varnosti, za prepoznavanje in preprečevanje spletnega nasilja ter za zavarovanje zasebnosti in preprečevanje nepotrebnih digitalnih sledi.

 

Za koga: začetni program: otroci od 8 do 10 let, nadaljevalni program: otroci od 8 do 10 let, #pametnomesto 2034 otroci od 11 do 13 let.

 

Kdaj: 1.-5. julija, 8.-12. julija, 19.-23. avgusta 2019.

 

Kje: OŠ Franceta Bevka, Ljubljana

 

Cena: Že do 150,00 EUR, prehrana vključena.

 

Več informacij: https://www.varniinternet.si/izobrazevanja/spletno-spretno.

 

 

Ustvarjalne delavnice za otroke na 67. Ljubljana Festivalu

Opis: Imate doma umetnika? V sklopu 67. Ljubljana Festivala bodo organizirane različne tematske delavnice, namenjene ustvarjalnim šolskim otrokom. V sodelovanju s strokovno usposobljenimi mentorji bodo razvijali svoj umetniški talent.

 

Za koga: ustvarjalni šoloobvezni otroci

 

Kdaj: Mala likovna kolonija: 15.-19. julij 2019.

 

Kje: Mala likovna kolonija: Križanke, Ljubljana.

 

Cena: brezplačno

 

Več informacij: Festival Ljubljana

družina, otroci, prosti čas, aktivno življenje, dopust, poletje, sklepanje zavarovanj, nezgodno zavarovanje, zavarovanje športnih aktivnosti
Preberite tudi