Iščete poletno počitniško varstvo?

Zbrali smo nekaj zanimivih počitniških delavnic, ki bodo vašim otrokom popestrile poletje.

Otroci nestrpno odštevajo dni do konca pouka, vas pa skrbi, s čim jim boste zapolnili dolgo vroče poletje? Poletno počitniško varstvo je tema, s katero se v tem času ukvarjajo številni starši šoloobveznih otrok. Da vam olajšamo skrbi, smo ponudbo preverili tudi mi in za vas izbrali nekaj zanimivih počitniških delavnic, ki bodo vašim otrokom ne le popestrile proste dni, temveč jih naučile nekaj novega.

Poletna finančna šola za najstnike!

Opis: Bi radi, da bi vaš najstnik znal pametno ravnati z denarjem? Potem ga prijavite na Poletno finančno šolo za najstnike, kjer mu bodo strokovnjaki predstavili, kako varčevati, vlagati, se zavarovati, kako pametno nakupovati prek spleta in kako hobi spremeniti v posel. Dva dni bo finančna šola potekala v živo v Ljubljani, tri dni pa prek spleta.

 

Za koga: otroci od 12 do 19 let.

 

Kdaj: od 22. avgusta do 26 avgusta 2022.

 

Kje: on-line in v živo v Ljubljani.

 

Cena: 90 EUR, 10 % popust na zgodnje prijave do vključno 23. 6. 2022 (81 EUR).

 

Več informacij: https://www.financna-sola.si/poletna-financna-sola-za-najstnike-2022/

 

Poletna šola triatlona

Opis: Če imate doma športnega navdušenca ali pa je situacija ravno obratna in menite, da se vaš otrok premalo giba, je rešitev lahko poletna šola triatlona. Tu bodo otroke skozi igro in zabavo naučili plavalnih in tekaških osnov ter spretnosti na kolesu. Za še več zabave pa se bodo lahko preizkusili tudi v dodatnih aktivnostih, kot so jahanje, plezanje, lokostrelstvo itd.

 

Za koga: otroci od 5 do 12 let.

 

Kdaj: 5 različnih terminov od julija do avgusta  (27.6.-1.7., 4.7.-8.7., 18.7.-22.7., 1.8.-5.8., 15.8.-19.8)

 

Kje: Bazen v Kamniku.  

 

Cena:  90 evrov z jutranjim varstvom, 110 evrov z jutranjim in popoldanskim varstvom.

 

Več informacij: http://trisport-klub.si/sola-triatlona/.

 

Rokometni kamp

Opis: Zakaj bi samo navijali za rokometaše, ko pa se jim lahko vaš otrok pridruži. Rokometni klub Celje Pivovarna Laško organizira kamp v Izoli, kjer bodo otroci imeli priložnost, da jim trenerji in igralci znamenite celjske rokometne šole delijo znanje in nasvete ter jim tako pomagajo postati še boljši, morda celo bodoče zvezde slovenskega rokometa. 

 

Za koga: otroci od 1. do 9. razreda ter srednješolci 1. in 2. letnika.

 

Kdaj: otroci od 1. do 5. razreda osnovne šole od 24. junija do 28. junija 2022, otroci od 6. do 9. razreda ter srednješolci 1. in 2. letnika od 28. junija do 2. julija 2022.

 

Kje: Izola.

 

Cena: 280 evrov.

 

Več informacij: https://www.rk-celje.si/sl/rokometni-kamp.

 

Počitniška delavnica: Pozor, snemamo … videospot!

Opis: Se vaši najmlajši navdušujejo nad snemanjem videospotov? Na Kinobalonovi poletni delavnici bodo ob izbrani skladbi samostojno razvili idejo za videospot, ga posneli in s pomočjo mentorjev tudi zmontirali. Pri razvoju ideje jih bodo vodili občutki, ki jih prebuja glasba, pri snemanju pa bodo užili veliko svobode, ki jo omogoča žanr videospota. Mentorja sta Gašper Markun in Vid Hajnšek

 

Za koga: otroci od 10. do 14. leta.

 

Kdaj: od 25. junija do 31. avgusta 2022.

 

Kje: Kinodvor.

 

Cena: 70 evrov, za člane Kluba Kinobalon pa 50 evrov.

 

Več informacij: https://www.kinodvor.org/pocitniska-delavnica-pozor-snemamo-videospot/

 

V Kinodvoru pa otroke in mlade vabijo tudi na projekcije filmov preteklih sezon in zabavo v družbi najrazličnejših junakov. Več na https://www.kinodvor.org/kinobalon/.

 

Otroški MTB vikend

Opis: Je vaš otrok ljubitelj gorskega kolesarjenja? Športno društvo Golovec trails za otroke od 6. do 16. leta starosti organizira otroške MTB vikende na Golovcu. V času kampa se bodo pod budnim očesom izkušenih inštruktorjev nadobudni gorski kolesarji seznanili s pravilnim in varnimi tehnikami gorskega kolesarjenja ter osnovami urejanja poti.

 

Za koga: otroci od 6. do 16. leta.

 

Kdaj: 5 različnih terminov od junija do avgusta (28.6.-29.6., 1.7.-2.7., nadaljevalni vikend 7.7.-9.7., 29.7.-30.7., 29.8.-30.8.)

 

Kje: Golovec

 

Cena: 95 evrov, za nadaljevalni vikend pa 120 evrov.

 

Več informacij: https://golovectrails.com/otroski-mtb-camp/.

družina, otroci, prosti čas, aktivno življenje, dopust, poletje, sklepanje zavarovanj, zavarovanje športnih aktivnosti, nezgodno zavarovanje otrok in mladih
Ne zamudite ničesar!

Izbor najnovejših zgodb in nasvetov za brezskrben vsakdan z vašimi otroki, enkrat na mesec v vašem e-nabiralniku.