Iščete poletno počitniško varstvo?

Zbrali smo nekaj zanimivih počitniških delavnic, ki bodo vašim otrokom popestrile poletje.

Otroci nestrpno odštevajo dni do konca pouka, vas pa skrbi, s čim jim boste zapolnili dolgo vroče poletje? Poletno počitniško varstvo je tema, s katero se v tem času ukvarjajo številni starši šoloobveznih otrok. Da vam olajšamo skrbi, smo ponudbo preverili tudi mi in za vas izbrali nekaj zanimivih počitniških delavnic, ki bodo vašim otrokom ne le popestrile proste dni, temveč jih naučile nekaj novega.

Poletna finančna šola za najstnike!

Opis: Bi radi, da bi vaš najstnik znal pametno ravnati z denarjem? Potem ga prijavite na Poletno finančno šolo za najstnike, kjer mu bodo strokovnjaki predstavili, kako varčevati, vlagati, se zavarovati, kako pametno nakupovati prek spleta in kako hobi spremeniti v posel. Dva dni bo finančna šola potekala v živo v Ljubljani, tri dni pa preko spleta.

 

Za koga: otroci od 12 do 19 let.

 

Kdaj: od 26.6. do 30.6. 2023 in od 21.8. do 25.8.2023

 

Kje: on-line in v živo v Ljubljani.

 

Cena: 90 EUR, 10 % popust na zgodnje prijave med 16. in 23.6.2023 (81 EUR).

 

Več informacij: https://www.financna-sola.si/poletna-financna-sola-za-najstnike/

 

Poletna šola triatlona

Opis: Če imate doma športnega navdušenca ali pa je situacija ravno obratna in menite, da se vaš otrok premalo giba, je rešitev lahko poletna šola triatlona. Tu bodo otroke skozi igro in zabavo naučili plavalnih in tekaških osnov ter spretnosti na kolesu. Za še več zabave pa se bodo lahko preizkusili tudi v dodatnih aktivnostih, kot so plezanje, lokostrelstvo, tubanje, itd.

 

Za koga: otroci od 5 do 12 let.

 

Kdaj: 6 različnih terminov od julija do avgusta  (3. 7.-7. 7., 10. 7.-14. 7., 17. 7.-21. 7., 24. 7.-28. 7., 31. 7.-4. 8. in 7. 8.-11. 8.) .

 

Kje: Bazen v Kamniku in Grajsko kopališče Bled.

 

Cena:  110 evrov brez varstva v Kamniku, 130 evrov z jutranjim in popoldanskim varstvom v Kamniku ter 140 evrov z jutranjim in popoldanskim varstvom na Bledu.

 

Več informacij: http://trisport-klub.si/sola-triatlona/.

 

Rokometni kamp

Opis: Zakaj bi samo navijali za rokometaše, ko pa se jim lahko vaš otrok pridruži. Rokometni klub Celje Pivovarna Laško organizira kamp v Izoli, kjer bodo otroci imeli priložnost, da jim trenerji in igralci znamenite celjske rokometne šole delijo znanje in nasvete ter jim tako pomagajo postati še boljši, morda celo bodoče zvezde slovenskega rokometa. 

 

Za koga: otroci od 1. do 9. razreda ter srednješolci 1. in 2. letnika.

 

Kdaj: otroci od 1. do 5. razreda osnovne šole od 23. junija do 27. junija 2023 (prijave že zaprte zaradi zapolnitve prostih mest), otroci od 6. do 9. razreda ter srednješolci 1. in 2. letnika od 27. junija do 1. julija 2023.

 

Kje: Izola.

 

Cena: 290 evrov. (270 evrov za lanskoletne udeležence).

 

Več informacij: https://www.rk-celje.si/sl/novica/kamp-2023.

 

Počitniške projekcije: Poletni Kinobalonov filmski izbor

Opis: V Kinodvoru otroke in mlade vabijo na projekcije filmov preteklih sezon in zabavo v družbi najrazličnejših junakov. 

 

Za koga: za otroke od 4. leta starosti dalje.

 

Kdaj: vsako soboto in nedeljo ter v izbranih terminih v juliju in avgustu. 

 

Kje: Kinodvor.

 

Cena: 5.20 evrov, za člane Kluba Kinobalon pa 3 evre. 

 

Več informacij: https://www.kinodvor.org/kinobalon

 

Otroški MTB vikend

Opis: Je vaš otrok ljubitelj gorskega kolesarjenja? Športno društvo Golovec trails za otroke od 6. do 16. leta starosti organizira otroške MTB vikende na Golovcu in v Velenju. V času kampa se bodo pod budnim očesom izkušenih inštruktorjev nadobudni gorski kolesarji seznanili s pravilnim in varnimi tehnikami gorskega kolesarjenja ter osnovami urejanja poti.

 

Za koga: otroci od 6. do 16. leta.

 

Kdaj: 4 različni termini od junija do avgusta (27. 6. in 28. 6., 30. 6. in 1. 7. , nadaljevalni vikend od 20. 7. do 22. 7., 29. 8. in 30. 8.).

 

Kje: Golovec in Velenje.

 

Cena: 95 evrov, za nadaljevalni vikend pa 120 evrov.

 

Več informacij: https://golovectrails.com/otroski-mtb-camp/.

družina, otroci, prosti čas, aktivno življenje, dopust, poletje, sklepanje zavarovanj, zavarovanje športnih aktivnosti, nezgodno zavarovanje otrok in mladih
Ne zamudite ničesar!

Izbor najnovejših zgodb in nasvetov za brezskrben vsakdan z vašimi otroki, enkrat na mesec v vašem e-nabiralniku.