Iščete poletno počitniško varstvo?

Zbrali smo nekaj zanimivih počitniških delavnic, ki bodo vašim otrokom popestrile poletje.

Otroci nestrpno odštevajo dni do konca pouka, vas pa skrbi, s čim jim boste zapolnili dolgo vroče poletje? Poletno počitniško varstvo je tema, s katero se v tem času ukvarjajo številni starši šoloobveznih otrok. Da vam olajšamo skrbi, smo ponudbo preverili tudi mi in za vas izbrali nekaj zanimivih počitniških delavnic, ki bodo vašim otrokom ne le popestrile proste dni, temveč jih naučile nekaj novega.

On-line poletna finančna šola za najstnike!

Opis: Bi radi, da bi vaš najstnik znal pametno ravnati z denarjem? Potem ga prijavite na Poletno finančno šolo za najstnike, kjer mu bodo strokovnjaki predstavili, kako varčevati, vlagati, se zavarovati, kako pametno nakupovati prek spleta in kako hobi spremeniti v posel. Oba termina bosta izvedena on-line.

 

Za koga: otroci od približno 13 do 19 let.

 

Kdaj: od 28. junija do 2. julija 2021 ali od 23. avgusta do 27 avgusta 2021.

 

Kje: on-line.

 

Cena: 90 EUR, 20 % popust na zgodnje prijave do vključno 15. 6. 2021 (72 EUR).

 

Več informacij: https://www.financna-sola.si/poletna-financna-sola2021/ .

 

 

Poletna šola triatlona

Opis: Če imate doma športnega navdušenca ali pa je situacija ravno obratna in menite, da se vaš otrok premalo giba, je rešitev lahko poletna šola triatlona. Tu bodo otroke skozi igro in zabavo naučili plavalnih in tekaških osnov ter spretnosti na kolesu. Za še več zabave pa se bodo lahko preizkusili tudi v dodatnih aktivnostih, kot so jahanje, plezanje, lokostrelstvo itd.

 

Za koga: otroci od 5 do 12 let.

 

Kdaj: 6 različnih terminov od julija do avgusta  (28. 6.-2. 7., 5. 7.-9. 7., 19. 7.-23. 7., 2. 8.-6. 8., 16. 8.-20. 8., 23. 8.-27. 8.)

 

Kje: Bazen v Kamniku.  

 

Cena:  90 evrov z jutranjim varstvom, 110 evrov z jutranjim in popoldanskim varstvom.

 

Več informacij: http://trisport-klub.si/sola-triatlona/ .

 

Rokometni kamp

Opis: Zakaj bi samo navijali za rokometaše, ko pa se jim lahko vaš otrok pridruži. Rokometni klub Celje Pivovarna Laško organizira kamp v Izoli, kjer bodo otroci imeli priložnost, da jim trenerji in igralci znamenite celjske rokometne šole delijo znanje in nasvete ter jim tako pomagajo postati še boljši, morda celo bodoče zvezde slovenskega rokometa. 

 

Za koga: otroci od 1. do 9. razreda ter srednješolci 1. in 2. letnika.

 

Kdaj: 1. do 5. razreda osnovne šole od 25. junija do 29. junija 2021, otroci od 6. do 9. razreda ter srednješolci 1. in 2. letnika od 29. junija do 3. julija 2021.

 

Kje: Izola.

 

Cena: 280 evrov.

 

Več informacij: https://www.rk-celje.si/sl/rokometni-kamp.

 

 

Ustvarjalne delavnice

Opis: Imate doma umetnika? V sklopu 69. Ljubljana Festivala bodo organizirane različne tematske delavnice, namenjene ustvarjalnim šolskim otrokom. V sodelovanju s strokovno usposobljenimi mentorji bodo razvijali svoj umetniški talent.

 

Za koga: šoloobvezni otroci.

 

Kdaj: od 12. do 16. julija 2021.

 

Kje: Križanke, Ljubljana.

 

Cena: brezplačno.

 

Več informacij: Festival Ljubljana.

 

 

Kinobalonova delavnica igranega filma

 

Opis: Se vaši najmlajši navdušujejo nad igranim filmom? Na Kinobalonovi poletni delavnici bodo lahko spoznali, kako nastane film in se skozi proces načrtovanja in snemanja filma preizkusili v različnih filmskih poklicih. Skupaj z mentorji bodo raziskovali lokacije za snemanje, izvedli avdicijo, poskrbeli za kostume in masko, posneli kratki film in izdelali filmski plakat.

 

Za koga: otroci od 8. do 12. leta.

 

Kdaj: od 28. junija do 2. julija 2021.

 

Kje: Kinodvor.

 

Cena: 45 evrov.

 

Več informacij: www.kinodvor.org/skrivni-filmski-poklici/.

 

V Kinodvoru pa otroke in mlade vabijo tudi na projekcije filmov preteklih sezon in zabavo v družbi najrazličnejših junakov. Projekcije bodo potekale med tednom dopoldan ter ob sobotah in nedeljah popoldan. Več na https://www.kinodvor.org/kinobalon/.

 

 

 

družina, otroci, prosti čas, aktivno življenje, dopust, poletje, sklepanje zavarovanj, zavarovanje športnih aktivnosti, nezgodno zavarovanje otrok in mladih
Ne zamudite ničesar!

Izbor najnovejših zgodb in nasvetov za brezskrben vsakdan z vašimi otroki, enkrat na mesec v vašem e-nabiralniku.