Kako šport vpliva na mojega otroka?

Rešite test in ugotovite, kako pravilno usmerjati otroka pri športu.

Poznate pasti in priložnosti športnega udejstvovanja svojega otroka? Kdaj je svoje in otrokove ambicije treba postaviti na stranski tir? Veste, kako lahko pripomorete k fizičnemu in psihičnemu okrevanju otroka, ko pride do poškodbe? Preverite v testu.

Poškodba je lahko vir številnih vaših in otrokovih stisk. Pri njih vam lahko pomagajo strokovni delavci v vrtcu in šoli, osebni zdravniki, psihologi in specialisti. Dobro je vzpostaviti intenzivno komunikacijo s športnimi pedagogi. Predvsem pa zaupajte vase in v svojega otroka.

 

Poškodba je lahko vir številnih vaših in otrokovih stisk. Pri njih vam lahko pomagajo strokovni delavci v vrtcu in šoli, osebni zdravniki, psihologi in specialisti. Dobro je vzpostaviti intenzivno komunikacijo s športnimi pedagogi. Predvsem pa zaupajte vase in v svojega otroka. Vi ste njegov najpomembnejši zagovornik. Zdravje naj ima prednost pred otrokovimi željami, vašimi ambicijami in pričakovanji okolice. Več preberite v članku.

 

Skoraj vsak otrok oziroma mladostnik se do svojega 18. leta poškoduje. Ko pride do poškodb, so najpomembnejše hitro dostopna zahtevna diagnostika ter obravnava pri specialistu in fizioterapija, ko sta potrebni. Da bi se izognili finančnim skrbem, je danes smiselno razmisliti o zavarovanju Specialisti Nezgoda, ki krije te stroške.

družina, prosti čas, otroci, aktivno življenje, zdravje, preventiva, Nezgodno zavarovanje otrok in mladih, Specialisti, Specialisti +
Ne zamudite ničesar!

Izbor najnovejših zgodb in nasvetov za brezskrben vsakdan z vašimi otroki, enkrat na mesec v vašem e-nabiralniku.