5 izvirnih daril: Za avtomobilske navdušence

Predlaga avtomobilist Igor Matko

Našo serijo predlogov za darila nadaljujemo s seznamom Igorja Matka, strokovnjaka s področja avtomobilizma, ki vam bo olajšal izbiro pravega darila za vse avtomobilske navdušence ali tiste, ki morajo za volanom preživeti veliko časa.

Vsi poznamo klasična darila za avtomobiliste, kot so na primer različna čistila in spreji proti zamrzovanju, obeski s priljubljeno znamko in podobno. Tukaj pa navajam nekaj predlogov za malo drugačna darila.

 

Bluetooth zvočnik za prostoročno telefoniranje

Ker med vožnjo veliko voznikov težko izpusti klic, lahko za zmerno ceno bistveno povečajo varnost, hkrati pa se izognejo kazni za telefoniranje v avtomobilu.

 

Avtomobilska asistenca 

Ceniti jo znamo šele po tem, ko jo potrebujemo. Podarite jo svojemu obdarovancu in zagotovite, da ob nesreči ali okvari ne bo ostal sam.

 

Aplikacija svetilka na pametnem telefonu

V zimskem času moramo pogosto določena opravila, kot so čiščenje stekla in nameščanje verig opraviti v temi. Svetilka nam ta opravila precej olajša.

 

Album z avtomobilsko glasbo – 101 Driving Songs

Vsak pravi avtomobilski navdušenec ga mora imeti v avtomobilu. Verjetno pa bo obdarovanec še posebej vesel, če album naredite posebej zanj.

 

Nalepka za omejitev hitrosti 

Namestite jo na vidno mesto v vozilu ob uporabi zimskih gum z nižjim indeksom hitrosti.

 

Članek izraža stališča avtorja in ne nujno tudi stališč Zavarovalnice Triglav, d.d.

 

Želite več tovrstnih člankov? Vpišite svoj elektronski naslov in poslali vam bomo najboljše strokovne nasvete s področja avtomobilskih zavarovanj direktno v vaš elektronski nabiralnik.

 

 

avto, varna vožnja, zima, sklepanje zavarovanj