DRAJV: Aplikacija, ki dokaže, da obvladate, je sedaj še bolj uporabna

5 razlogov, da začnete uporabljati aplikacijo DRAJV

Ste dober in varen voznik, zato se vam ne zdi prav, da morate pri avtomobilskih zavarovanjih biti na istem kot vsi tisti, ki vožnje ne obvladajo dovolj dobro. Če to lahko dokažete, imate sedaj možnost, da si zagotovite ugodnosti in popuste. Kako? Z aplikacijo, ki si jo boste naložili na vaš pametni telefon.

Še ne uporabljate DRAJV-a?

DRAJV je prva brezplačna aplikacija v Sloveniji in regiji, ki s pomočjo signala GPS in senzorjev v pametnem telefonu spremlja varnost vožnje in voznike za varno vožnjo nagradi s popustom pri zavarovalni premiji.  V štirih mesecih si jo je preneslo več kot 9.000 uporabnikov, ti pa so skupno prevozili več kot 750.000 kilometrov.

 

Če vozite v okviru omejitev, brez nenadnih pospeševanj in zaviranj ter s prilagojeno hitrostjo v ovinkih, dokažete, da vozite varno in odgovorno. Zavarovalnica Triglav vas za to nagradi. A opraviti morate vsaj 10 voženj v skupni dolžini 300 kilometrov in pri tem doseči najmanj 90 točk.

 

Po uspešnem začetnem obdobju smo aplikacijo sedaj nadgradili in jo naredili še bolj uporabno. Gregor Miklič, vodja projekta pri Zavarovalnici Triglav, je o prenovi povedal: »Za nadgradnjo DRAJV-a smo se odločili, ker želimo graditi na prvotnem uspehu storitve in potrošnikom dati možnost, da z varno vožnjo občutno znižajo stroške svojega avtomobilskega zavarovanja. Na ta način pa bodo tudi dolgoročno prispevali k večji varnosti na cestah.«

 

5 razlogov, da začnete uporabljati DRAJV

Aplikacija po prenovi omogoča še več ugodnosti in prednosti:

 

1. Prihranek do 25 % pri avtomobilskem zavarovanju na letni ravni

Kako do njega? Vsaj 300 posnetih km v najmanj 10 vožnjah vam prinaša 5 % popusta pri zavarovanju avtomobilske odgovornosti (AO), zavarovanju voznika za škodo zaradi telesnih poškodb (AO-plus) in pri zavarovanju splošnega kaska (SAK); po 300 km lahko s snemanjem dobrih voženj nadaljujete ter vsak mesec popust povečate še za 1 % za prevoženih vsaj 200 km mesečno, oziroma za 2 % za prevoženih vsaj 400 km mesečno.

 

Pri zbiranju popustov mora biti skupni rezultat voženj vedno vsaj 90 točk. Maksimalni seštevek popusta je omejen na 25 %.

 

2. Znižano doplačilo za mladega voznika

Koliko? 50-odstotno znižanje doplačila za mladega voznika. Ugodnost lahko pridobite takoj po izpolnjenih pogojih, ki veljajo tudi za popust (najmanj 300 posnetih km in najmanj 10 posnetih voženj). Če opravite še delavnico Triglav mladi, pa lahko v kombinaciji z ugodnostjo DRAJV pridobite 100-odstotno znižano doplačilo za mladega voznika.

 

3. Atraktivni izzivi in nagradne igre

Kakšne so nagrade? Izmed voznikov, ki bodo izpolnili vse izzive, jih bomo izžrebali 50, ki bodo prejeli letno vinjeto za leto 2016.

 

4. Natančnejši in preglednejši zemljevidi

Zakaj je to pomembno? Ker aplikacija tako zagotavlja natančnejše podatke o potovanju in omogoča boljši pregled načrtovane poti.

 

5. Koristne povratne informacije in nasveti za izboljšanje vožnje

Zakaj to potrebujete? To vam bo pomagalo izboljšati vaš slog vožnje.

 

Več o prenovljeni aplikaciji in drugih ugodnostih si lahko preberete na drajv.triglav.si. Brezplačen DRAJV je na voljo v spletnih mobilnih trgovinah Google Play in App Store.

avto, varna vožnja, sklepanje zavarovanj, avtomobilsko zavarovanje, prosti čas
Ne zamudite ničesar!

Izbor najnovejših zgodb in nasvetov za brezskrbno pot z vašim avtomobilom, enkrat na mesec v vašem e-nabiralniku.