Rezervirajte si termin: »Motoristi za motoriste«

Motoristi in motoristke, pridružite se nam v AMZS Centru varne vožnje Vransko.

Pomlad je tu in nova motoristična doživetja vas spet vabijo na ceste. A preden se jim odpeljete naproti, poskrbite za varnost!

Pomlad je tu in nova motoristična doživetja vas spet vabijo na ceste. A preden se jim odpeljete naproti, poskrbite za varnost!

Že četrto leto zapored vas vabimo na dogodek »Motoristi za motoriste«. Letos bosta na voljo dva termina, in sicer nedelja, 13. maja od 10.00 do 17.00 in ponedeljek, 14. maja od 14.30 do 20.00. v AMZS  Centru varne vožnje Vransko. Na poligonu varne vožnje in na brezplačnih delavnicah boste osvežili svoje znanje in se tako bolj varno zapeljali v novo motoristično sezono.

Na dogodek se lahko prijavite z obrazcem na spletni strani www.triglav.si/motoristi vse do 10. 5. 2018 oziroma do zapolnitve prostih mest.

 

Skupaj zmoremo več!

Z udeležbo na brezplačnih delavnicah varne vožnje za motoriste boste poskrbeli za večjo varnost na naših cestah. Z nami bodo znova motoristi reševalci, ki velikokrat prvi prispejo na kraj prometne nesreče., pri tem pa so tudi sami izpostavljeni številnim nevarnostim in zapletom. Ker njihovo delo cenimo, bo Zavarovalnica Triglav že petič donirala sredstva.

 

Kaj lahko pričakujete?

Med motoristi vsako leto vlada izjemno zanimanje za dogodek. Kaj lahko pričakujete, si oglejte v spodnjem posnetku.

 

motorno kolo, aktualno
Preberite tudi