Rezervirajte si termin: »Motoristi za motoriste«

Motoristi in motoristke, pridružite se nam v AMZS Centru varne vožnje Vransko.

Pomlad je tu in nova motoristična doživetja vas spet vabijo na ceste. A preden se jim odpeljete naproti, poskrbite za varnost!

Pomlad je tu in nova motoristična doživetja vas spet vabijo na ceste. A preden se jim odpeljete naproti, poskrbite za varnost!

 

Že šesto leto zapored vas vabimo na dogodek »Motoristi za motoriste«, ki bo potekal 12. maja 2019 od 10.00 do 17.00 ure . v AMZS  Centru varne vožnje Vransko. Na poligonu varne vožnje in na brezplačnih delavnicah boste osvežili svoje znanje in se tako bolj varno zapeljali v novo motoristično sezono.

 

Na dogodek se lahko prijavite z obrazcem na spletni strani www.triglav.si/motoristi vse do 9. 5. 2019 oziroma do zapolnitve prostih mest. Prijave bodo odprte od ponedeljka 29. 4. 2019.

 

Preberite, kaj pridobite na poligonu varne vožnje.

 

Skupaj zmoremo več!

Z udeležbo na brezplačnih delavnicah varne vožnje za motoriste boste poskrbeli za večjo varnost na naših cestah. Z nami bodo znova motoristi reševalci, ki velikokrat prvi prispejo na kraj prometne nesreče, pri tem pa so tudi sami izpostavljeni številnim nevarnostim in zapletom. Ker njihovo delo cenimo, bo Zavarovalnica Triglav že šestič donirala sredstva.

 

Kaj lahko pričakujete?

Med motoristi vsako leto vlada izjemno zanimanje za dogodek. Kaj se je dogajalo preteklo leto, si oglejte v spodnjem posnetku.

 

motorno kolo, aktualno
Preberite tudi