Voznikov vodnik ob prometni nesreči

Prenesite si svoj novi izvod in naj postane del obvezne opreme v avtu.

Nesreča ne počiva. In je iznajdljiva. Naj se sliši še tako obrabljeno, v zavarovalnici vemo, kaj vse gre lahko narobe v najbolj neprimernem trenutku. Lani smo tako na enem mestu zbrali vse pomembne informacije, da boste v nezgodi znali ravnati hitro in učinkovito. 

Še vedno je pri nesrečah veliko nepredvidljivega. Zato smo letos vodnik posodobili in dodali novo vsebino:

 

  • kako ravnati v verižnem trčenju,
  • kaj storiti, ko niste nič krivi v prometni nesreči,
  • kako rešiti škodo na parkirišču,
  • kaj če se zgodi totalka.

 

Vodnik pa bo odgovoril tudi na druga vaša najpogostejša vprašanja:

 

  • kako ravnati ob prometni nesreči doma in v tujini,
  • kaj storiti, če povzročitelj pobegne s kraja nesreče,
  • kako pravilno izpolniti evropsko poročilo o prometni nesreči,
  • v katerih primerih poklicati avtomobilsko asistenco.

 

Spodaj nam zaupajte vaš elektronski naslov, če želite prenesti elektronsko verzijo vodnika, ali fizični naslov, na katerega vam pošljemo vaš tiskani izvod. Naj postopki ravnanja v različnih situacijah prometnih nesreč postanejo del vaše obvezne opreme v avtu.

 

Želim elektronsko obliko Vodnika:

 

Privolim, da lahko zavarovalnica moje osebne podatke v skladu s splošnimi pogoji poslovanja in s Politiko zasebnosti obdeluje za naslednje namene:

Pošiljanje Voznikovega vodnika
Prejemanje e-novic, ki lahko vključujejo tudi meni prilagojene ponudbe.
* obvezno polje

 

Želim, da mi prenovljen Vodnik v tiskani obliki brezplačno pošljete na naslov:

 

Privolim, da lahko zavarovalnica moje osebne podatke v skladu s splošnimi pogoji poslovanja in s Politiko zasebnosti obdeluje za naslednje namene:

Pošiljanje Voznikovega vodnika
Obveščanje z meni prilagojenimi ponudbami Zavarovalnice Triglav, d.d., in družb Skupine Triglav

 

 

POMEMBNO:
Zavarovalnica vaš elektronski naslov, ki ga obdeluje na podlagi vaše privolitve in za namene, ki ste jih označili ob oddaji elektronskega naslova, hrani do preklica privolitve z vaše strani, razen če zakon za posamezne vrste osebnih podatkov določa drugače. Posameznik lahko kadarkoli začasno ali trajno prekliče svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označene namene ali ugovarja obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje, oz. zahteva dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vloži ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z njim, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali info@triglav.si ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Posameznik ima pravico vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če meni, da se njegovi osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si.

avto, varna vožnja, prijava škode, škodni primer, avtomobilsko zavarovanje, avtomobilska asistenca
Preberite tudi