Z najsodobnejšim simulatorjem do večje prometne varnosti

Vabljeni, da se na avtomobilskem salonu preizkusite v simulatorju varne vožnje.

Zavarovalnica Triglav bo kot partner 24. Avtomobilskega salona prisotna na prireditvi v Tehnološkem paviljonu Gospodarskega razstavišča v Ljubljani. Vabljeni, da na našem razstavnem prostoru preizkusite svoje vozniške sposobnosti na najsodobnejšem simulatorju varne vožnje.

Zakaj na Avtomobilski salon?

24. Avtomobilski salon je največja sejemska prireditev s področja avtomobilizma v Sloveniji, ki se po skoraj dveh desetletjih ponovno vrača v Ljubljano. Potekal bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, od 27. marca do 2. aprila 2017.

 

Organizatorji načrtujejo, da si bo najnovejše trende v avtomobilski industriji na kar 12.000 kvadratnih metrih razstavnih površin ogledalo od 80.000 do 100.000 obiskovalcev.

 

Kot partner bo na dogodku prisotna tudi Zavarovalnica Triglav, saj si že vrsto let z najrazličnejšimi projekti prizadevamo za zmanjševanje števila prometnih nesreč.

 

Aplikacijo DRAJV že poznate. Z njeno uporabo varnim voznikom omogočamo nižje plačilo avtomobilskega zavarovanja.

 

Na razstavnem prostoru Zavarovalnice Triglav v Tehnološkem paviljonu boste vsi tisti, ki imate na mobilnem telefonu naloženo aplikacijo Drajv, lahko preizkusili in izpopolnili svoje vozniške spretnosti v nepredvidljivih prometnih situacijah.

 

Kako dobro vozite v nepredvidljivih situacijah?

Na letošnjem avtosalonu bomo skupaj z ekipo podjetja NERVteh prvič predstavili simulator varne vožnje, namenjen izobraževanju voznikov.

 

S simulatorjem se lahko preizkusite tudi v nepredvidljivih prometnih situacijah, ki jih poligon varne vožnje ne omogoča – na primer prehitra vožnja skozi naselje, kjer se nenadoma na cesti znajde otrok, neprilagojena hitrost v ekstremnih vremenskih razmerah ali umik nasproti vozečemu vozilu na avtocesti.

 

Simulator meri tudi kognitivne sposobnosti, kot so osredotočenost, koncentracija, pulz in stres ob nepričakovanih nevarnostih in raznih motilcih vožnje, kot je na primer telefon.

 

Vsak dan pa bomo podarili tudi 50 bonov za 30 EUR ugodnejšo sklenitev avtomobilskega zavarovanja tistim, ki boste uspešno opravili varno vožnjo.

 

Malo adrenalina

Za obiskovalce salona z željo po adrenalinu bomo poskrbeli še z virtualno izkušnjo »dirkaške« vožnje.

 

Ker se zavedamo, da je le zbran voznik lahko tudi varen voznik, bomo poleg vsega naštetega obiskovalcem s pomočjo posebne tehnologije ponudili tudi zanimiv test napredne nevrotehnologije za merjenje možganske aktivnosti.

avto, avtomobilsko zavarovanje, varna vožnja, DRAJV
Ne zamudite ničesar!

Izbor najnovejših zgodb in nasvetov za brezskrbno pot z vašim avtomobilom, enkrat na mesec v vašem e-nabiralniku.