»Mami! Oči!« Vodnik za bodoče starše

Na enem mestu imate sedaj zbrane ključne nasvete, ki ste jih slišali v Šoli za starše.

Udeleženci šol za starše so večkrat izrazili željo, da bi dobili pisne izročke predavanj, na katerih babice, zdravniki, psihologi, fizioterapevti in drugi strokovnjaki na bodoče starše prenašajo svoje neprecenljive izkušnje.

V Vodniku za bodoče starše smo zato zajeli poglavja, o katerih se v šolah redno predava, dodane pa so nekatere vsebine, ki jih zaradi časovnih omejitev v šolah ne obravnavajo.

 

Napisali so jih priznani strokovnjaki na podlagi dolgoletnih opažanj, katera znanja oziroma informacije bodoči starši najbolj potrebujete.

 

Spodaj nam zaupajte vaš elektronski naslov, če želite prenesti elektronsko verzijo vodnika, ali fizični naslov, na katerega vam pošljemo vaš natisnjen izvod.

 

Vodnik je brezplačen in dostopen vsem, ki želite s strani Zavarovalnice Triglav, d.d., prejemati koristne nasvete, informacije in ponudbe o produktih in storitvah Zavarovalnice Triglav, d.d. in družb Skupine Triglav.

 

 

Želim prejeti Vodnik za bodoče starše:

 

* Obvezen podatek, če želite prejeti Vodnik v tiskani obliki.

* Želim, da me Zavarovalnica Triglav, d.d., obvešča o meni prilagojenih ponudbah svojih produktov oz. storitev in produktov oz. storitev družb Skupine Triglav, preko navedenega elektronskega naslova in telefonske številke.

 


1) Prijava na prejemanje ponudb ali naročilo priročnika ni pogoj za sklenitev pogodbe oziroma pridobitev katerekoli plačljive storitve Zavarovalnice Triglav, d. d.

2) Priročnik je informativne narave in ne predstavlja priporočila za nakup produktov in storitev v ponudbi Zavarovalnice Triglav., d. d., in ni del pogodbene dokumentacije pri sklenitvi zavarovanja.

3) Zavarovalnica vaše osebne podatke, ki jih obdeluje na podlagi vaše privolitve in za namene, ki ste jih označili ob oddaji osebnih podatkov, hrani do preklica privolitve z vaše strani, razen če zakon za posamezne vrste osebnih podatkov določa drugače. Kadarkoli lahko začasno ali trajno prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za zgoraj označene namene ali ugovarjate obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje, oz. zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave, prenos ali izbris osebnih podatkov ali vložite ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali info@triglav.si ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Pravico imate vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki obdelujejo v nasprotju z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si.

 

družina, otroci, osebne finance, življenjsko zavarovanje, zdravje, preventiva