Po nov izziv na Triglav

Bi postali naš novi sodelavec?

Vsak se je že kdaj znašel v življenju na točki, ko si je zaželel spremembe in novega začetka. Predvsem v karieri. Kako se lotiti iskanja nove zaposlitve? Kateri delodajalec je zanimiv? Vsa ta vprašanja si boste brez dvoma postavili. Kaj pa, če obstaja dinamično in raznoliko delo na terenu, na katerega sploh niste pomislili, ali pa delodajalec, za katerega ne veste, da vam lahko ponudi pravi izziv? Predstavljamo vam delo na zavarovalnici.

Delovni dan s Triglavovim zastopnikom

Delo zavarovalnega zastopnika, ki ga v Zavarovalnici Triglav opravlja skoraj 700 zaposlenih, ima številne prednosti. A o tem poklicu krožijo tudi mnogi stereotipi. Kako stvari razjasniti in razbliniti napačne predstave o delu zavarovalnega zastopnika? Rešitev je skušal najti stand up komik Jan Kreuzer, ki se je odpravil na teren z našim zastopnikom Petrom Mihajlovičem. Kako je potekal njun delovni dan? Oglejte si v videu.

 

 

Mogoče podjetja sploh ne vidite kot potencialnega delodajalca

V Zavarovalnici Triglav je zaposlenih več kot 100 informatikov. Vendar pa pri širjenju ekipe vedno znova naletimo na isti predsodek. Da za programerje in razvijalce v zavarovalnici ni izzivov. Zato smo se znova povezali s stand up komikom Janom Kreuzerjem, ki je tokrat preživel delovni dan z našimi informatiki. Veste, kaj pomeni, da »mergeaš na trunk« ali pa, da je »transaction log full«? Potem ste pravi za ekipo informatike. Preverite, kakšen kolektiv vas čaka.

 

 

Kaj pričakovati, če postanete del tima Zavarovalnice Triglav?

Kako je sodelovati s Triglavom? Kako v Triglavu sodelujejo različne generacije? Odgovore na to boste lahko dobili na okrogli mizi na Kariernem sejmu ki jo bo vodil Jan Kreuzer. Jan je Triglavane dobro spoznal med snemanjem omenjenih dveh videov.

 

O tem, kako poteka sodelovanje s Triglavom in v Triglavu, bodo z njim spregovorili gosti okrogle mize:

  • Janja Garnbret, vrhunska slovenska plezalka, Mladi up in ambasadorka Zavarovalnice Triglav,
  • študentka Vita Vlašič, ki je v okviru projekta Pazi to! Huda delovna izkušnja sodelovala pri organizaciji Triglav teka, sedaj pa nadaljuje s pridobivanjem prvih delovnih izkušenj v Triglavu, 
  • Matej Gostiša, mlad menedžer, ki v Triglavu skrbi za družbe v regiji in najobetavnejši mladi poslovnež leta 2019 po izboru Ameriške gospodarske zbornice v Sloveniji,
  • Vladimir Mišo Čeplak, nekdanji predsednik uprave Zavarovalnice Triglav, ki je v svoji dolgoletni karieri podrobno spoznal zavarovalništvo v Sloveniji in v tujini.

 

Pridružite se nam na okrogli mizi S Triglavom in v Triglavu, ki bo potekala 7. novembra 2019, ob 16.30 uri na Kariernem sejmu v Cankarjevem domu v predavalnici M1. Število mest je omejeno, zato se čim prej prijavite.

 

osebne finance, varčevanje, video