Po nov izziv na Triglav

Bi postali naš novi sodelavec?

Vsak se je že kdaj znašel v življenju na točki, ko si je zaželel spremembe in novega začetka. Predvsem v karieri. Kako se lotiti iskanja nove zaposlitve? Kateri delodajalec je zanimiv? Vsa ta vprašanja si boste brez dvoma postavili. Kaj pa, če obstaja dinamično in raznoliko delo na terenu, na katerega sploh niste pomislili, ali pa delodajalec, za katerega ne veste, da vam lahko ponudi pravi izziv? Predstavljamo vam delo na zavarovalnici.

Delovni dan s Triglavovim zastopnikom

Delo zavarovalnega zastopnika, ki ga v Zavarovalnici Triglav opravlja skoraj 700 zaposlenih, ima številne prednosti. A o tem poklicu krožijo tudi mnogi stereotipi. Kako stvari razjasniti in razbliniti napačne predstave o delu zavarovalnega zastopnika? Rešitev je skušal najti stand up komik Jan Kreuzer, ki se je odpravil na teren z našim zastopnikom Petrom Mihajlovičem. Kako je potekal njun delovni dan? Oglejte si v videu.

 

 

Mogoče podjetja sploh ne vidite kot potencialnega delodajalca

V Zavarovalnici Triglav je zaposlenih več kot 100 informatikov. Vendar pa pri širjenju ekipe vedno znova naletimo na isti predsodek. Da za programerje in razvijalce v zavarovalnici ni izzivov. Zato smo se znova povezali s stand up komikom Janom Kreuzerjem, ki je tokrat preživel delovni dan z našimi informatiki. Veste, kaj pomeni, da »mergeaš na trunk« ali pa, da je »transaction log full«? Potem ste pravi za ekipo informatike. Preverite, kakšen kolektiv vas čaka.

 

 

Triglav je dolgočasno podjetje. Pa je res?

Pogost stereotip, ki ga slišimo o zaposlitvi v Triglavu, je, da le-ta ne ponuja izzivov. A to še zdaleč ni res. O tem se lahko prepričate na letošnjem virtualnem kariernem sejmu Moje Delo in nas obiščete na naši virtualni stojnici Skupine Triglav.

 

Letos sodelujemo tudi z virtualnim hackatonom, ki bo tekmovalcem in tekmovalkam ponujal prav poseben izziv s področja poslovne inteligence. Temo hackatona bodo naši sodelavci in sodelavke predstavili na webinarju, ki bo v četrtek, 22. 10. 2020 ob 12. uri.

 

Vsi, ki se boste odločili, da sprejmete naš izziv, boste imeli 14 dni časa, da pripravite rešitev izziva. Razglasitev zmagovalca, ki bo prejel tudi finančno nagrado, bo 20.11. 2020. Več o virtualnem kariernem sejmu in prijavi na hackaton pa tukaj.

 

osebne finance, varčevanje, video
Ne zamudite ničesar!

Izbor najnovejših zgodb in nasvetov za brezskrben vsakdan enkrat na mesec v vašem e-nabiralniku.