Brezplačen dogodek Motoristi za motoriste

Sklenite zavarovanje za motor in se potegujte za 2 mesti na delavnicah varne vožnje.

Kako vam gredo vožnja v ovinek, zaviranje na mokri podlagi in ostale motoristične veščine? Utrdite in nadgradite motoristične spretnosti na brezplačnih delavnicah varne vožnje.

Nagrajujemo naše zavarovance

Poligon, vaje, triki za boljšo tehniko, nasveti za varno vožnjo, najboljši motoristični učitelji, odlično vzdušje ter hrana in pijača. Vse to in še več preventivnih vsebin pripravljamo 2. 6. 2024 na že tradicionalnem 11. brezplačnem dogodku Motoristi za motoriste na Centru varne vožnje AMZS, Vransko. 

V žrebu za dogodek lahko sodelujete, če do vključno 12. 5. 2024 sklenete zavarovanje motorja in podate soglasje na prejemanje trženjskih sporočil. Sklenite zavarovanje po spletu ali preko zastopnika.


Ker pravi prijatelji poskrbijo drug za drugega

Če boste postali srečni izžrebanec, letos motorističnih veščin ne boste osveževali sami. S sabo boste  lahko vzeli svojo motoristično prijateljico oz. prijatelja. 
 
Vsem, ki boste do 12. 5. 2024 sklenili zavarovanje motorja in podali soglasje za prejemanje trženjskih sporočil, bomo posredovali e-pošto s povezavo do prijave v žreb. 

Izmed sodelujočih bomo izžrebali 100 nagrajencev, ki bodo na svoj e-naslov prejeli vse potrebne informacije o dogodku ter unikatno kodo za udeležbo, ki jo bodo lahko podarili svoji motoristični prijateljici ali prijatelju. 

Zakaj na delavnico varne vožnje? 

Dogodek je namenjen spoznavanju tveganj pri vožnji motorja. Inštruktorji na delavnici so strokovnjaki AMZS šole varne vožnje, ki udeležencem pomagajo preizkusiti osnovne motoristične spretnosti: zaviranje v ovinku, zaviranje na mokri podlagi in tehniko vožnje. Zakaj se je dobro udeležiti delavnic na poligonu varne vožnje? Preberite v članku

Tudi tokrat bomo pripravili koristne spremljevalne aktivnosti in tečaj prve pomoči za motoriste, ki ga bodo izvajali motoristi reševalci. 

Ker cenimo delo motoristov reševalcev, jim bomo tudi letos podarili sredstva za nakup preventivne motoristične opreme.


Še oklevate? Oglejte si, kako je bilo na dogodku Motoristi za motoriste lani.


motorno kolo, varna vožnja, zavarovanje motornih koles
Ne zamudite ničesar!

Izbor najnovejših zgodb in nasvetov za brezskrbno pot z vašim motorjem, enkrat na mesec v vašem e-nabiralniku.