Nagradna igra za mlade voznike

Nagradna igra za mlade voznike oz. tiste, ki boste to kmalu postali.

Rešite test, ki vam bo povedal, kakšen voznik ste, sodelujte v nagradni igri za mlade voznike in se potegujete za privlačne nagrade.

Nagradna igra se nadaljuje


Oktobra in novembra ste lahko sodelovali v nagradni igri Pazi to! Karting s Komotarjem. Nagradna igra je končana, nagrade so podeljene, 12 srečnih izžrebancev pa se je udeležilo atraktivnega karting dogodka v WOOP! centru v Ljubljani, tekmovalo v kartingu in uživalo v družbi Cirila Komotarja. 


Oglejte si dogajanje na ekskluzivnem dogodku za nagrajence.


 

 

Zaradi odličnega odziva smo se odločili, da z nagradno igro nadaljujemo. Izvajali bomo mesečna žrebanja, nagradna igra pa bo trajala vse do 31. 3. 2024. Kaj je treba narediti za sodelovanje v nagradni igri?


Rešite zabaven test 

Ali verjamete pregovoru: Povej mi, kakšen si za volanom, in povem ti, kdo si? Če bi radi tudi sami izvedeli, kakšni ste za volanom, rešite zabaven test. Na koncu boste prejeli kratko psihološko oceno sebe kot voznika. 


Sodelujte v nagradni igri

Nagradna igra je namenjena mladim med 18. in 26. letom in traja od 4. 12. 2023 do vključno 31. 3. 2024. 

Vsak prvi petek v mesecu bomo izvedli žrebanje med sodelujočimi v nagradni igri za preteklega meseca in 5 izžrebancev razveselili z darilnim bonom za WOOP! doživetje v vrednosti 30 evrov, ki ga lahko izkoristite za karting, bowling, trampolin, VR, WOOP! izziv, sobo pobega in še več. 

Srečni nagrajenci pa bodo obveščeni po elektronski pošti, zato svoj predal redno pregledujte. Vse o nagradni igri si lahko preberete v Pravilih in pogojih.

mladi voznik, avto, preventiva
Ne zamudite ničesar!

Izbor najnovejših zgodb in nasvetov za brezskrben vsakdan enkrat na mesec v vašem e-nabiralniku.