Novoletno voščilo: »Bodite nekaj posebnega...

… kakor je človeška ribica na celem svetu samo ona.«

To vam vsem v letu 2019 želi naš sodelavec iz Območne enote Postojna. Kolega iz Trbovelj pa dodaja, da se brez motivacije nikamor ne pride, zato bi rad, da bi bila vaša v prihajajočem letu višja od najvišjega »rafunka« (dimnika) v Evropi. V kratkem posnetku si oglejte novoletno voščilo naših sodelavcev, ki vam v kar 12 slovenskih narečjih želijo, da bo vse v redu tudi v 2019.

Novoletno voščilo v 12 slovenskih narečjih

Radi se pohvalimo, da imamo poslovalnice po vsej Sloveniji, kjer že več kot 115 let z znanjem, izkušnjami in finančno močjo skrbimo za vedno nove generacije zavarovancev in njihovo premoženje. Da res poznamo ljudi iz različnih koncev, njihove navade, potrebe in želje, skrbi več kot 2.600 zaposlenih. Zato smo se letos odločili, da vam voščijo oni, v svojem narečju, tako, da poudarijo tisto, kar je značilno za njihovo regijo, zaradi česar je tisti del Slovenije prav poseben.

 

 

Dobrim željam se pridružujemo tudi mi, uredništvo portala Vse bo v redu. Kot pravi sodelavec: »Ne bojte se prijeti kladiva usode v svoje roke in skovati svojo srečo.« Veste, od kod se vam je javil?

 

Srečno 2019 in ostanite še naprej v naši družbi

V letošnjem letu smo skupaj z našimi sodelavci za vas pripravili skoraj 150 koristnih nasvetov in uporabnih informacij. Trije najbolj brani članki iz različnih kategorij so bili:

 

 

S prijavo na naš e-novičnik poskrbite, da ne zamudite naših nasvetov.

 

Upamo, da smo s tem tudi mi prispevali k vašemu bolj brezskrbnemu vsakdanu, kar ostaja naš cilj tudi za leto 2019. Da bomo še boljši, pa nam lahko pomagate vi, povejte nam, o čem bi radi brali, kaj vas zanima in delite z nami svoje zgodbe in izkušnje, ki bi lahko koristile drugim.

 

Na še boljše zgodbe! Srečno 2019.

družina, zima, video, zdravje, osebne finance
Ne zamudite ničesar!

Izbor najnovejših zgodb in nasvetov za brezskrbno zdravo in aktivno življenje, enkrat na mesec v vašem e-nabiralniku.