Digitalni posvet z babico

Zaupajte svoje skrbi babici in se z njo pogovorite o vsem, kar vas zanima.

Pričakujete otroka? Čeprav se pripravljate na nekaj lepega, je prihod otroka, sploh, če gre za vašega prvega, pomešan z različnimi občutki, tudi s strahom. Ne brskajte po spletu, raje se o vaših skrbeh ob pripravi na porod pogovorite z babico. Poudarek tokratnega posveta bo na dojenju, temi, ki mamam velikokrat povzroča mnogo skrbi.

Kako?

Prijavite se na digitalni posvet z diplomirano babico Polono Farkaš iz Porodnišnice Postojna, ki svoje delo opravlja v porodnem bloku, centru za nosečnice, vodi šolo za (bodoče) starše in je v procesu pridobivanja naziva svetovalke za dojenje (IBCLC). Dogodek bo potekal preko aplikacije Microsoft Teams.

 

Za udeležbo boste potrebovali:

  • elektronsko napravo (npr. računalnik, tablico ali pametni telefon) z mikrofonom in zvočnikom,
  • elektronski naslov, na katerega boste prejeli obvestilo, ali ste se uspešno prijavili. Število mest je namreč omejeno. 

 

Kdaj bo potekal posvet?

Dogodek, ki se mu boste lahko pridružili preko posebne povezave, bo potekal: 11. decembra 2020, od 13.00 do 14.00.

 

Prijava na digitalni posvet z babico

Prijavite se na dogodek. Ne pozabite pa izpolniti sekcije z vprašanji, ki jih bomo babici poslali vnaprej. Tako bomo lahko zagotovili, da boste na posvetu dobili čim več odgovorov.

 

 

Navodila za sodelovanje na digitalnem posvetu

Če se boste na pogovor uspešno prijavili, boste v povratnem sporočilu prejeli povezavo na dogodek kot tudi elektronski naslov, na katerega se lahko obrnete, če boste imeli tehnične težave.

 

Nekaj minut pred začetkom termina kliknite na povezavo, preverite, če vam delujeta mikrofon in slušalke, in poslušajte nadaljnja navodila o poteku dogodka.

 

zdravje, preventiva, družina, otroci
Ne zamudite ničesar!

Izbor najnovejših zgodb in nasvetov za brezskrben vsakdan z vašimi otroki, enkrat na mesec v vašem e-nabiralniku.