Digitalni posvet z babico

Ker so šole za starše odpovedane, se o vaših skrbeh pogovorite z babico.

Pričakujete otroka? Čeprav se pripravljate na nekaj lepega, je prihod otroka, sploh, če gre za vašega prvega, pomešan z različnimi občutki, tudi s strahom. Ta je lahko v teh negotovih časih še bolj prisoten. Tudi zato, ker so šole za starše odpovedane in ne morete dobiti strokovnih odgovorov o poteku in pripravah na porod, dojenju, skrbi za dojenčka ... Ne brskajte po spletu, raje se o vaših skrbeh ob pripravi na porod pogovorite z babico.

Kako?

Prijavite se na posvet z babico Gordano Njenjić, mag. zdr. neg., dipl. m. s., eno od avtoric Vodnika za bodoče starše in dolgoletno predavateljico v Šoli za starše, ki bo potekal preko aplikacije Microsoft Teams.

 

Za udeležbo boste potrebovali:

  • elektronsko napravo (npr. računalnik, tablico ali pametni telefon) z mikrofonom in zvočnikom,
  • elektronski naslov, na katerega boste prejeli obvestilo, ali ste se uspešno prijavili. Število mest je namreč omejeno. 

 

Kdaj bo potekal posvet?

Dogodek, ki se mu boste lahko pridružili preko posebne povezave, bo potekal: 3. junija 2020, od 9.30 do 10.30.

 

Prijava na digitalni posvet z babico

Prijavite se na dogodek. Ne pozabite pa izpolniti sekcije z vprašanji, ki jih bomo babici poslali vnaprej. Tako bomo lahko zagotovili, da boste na posvetu dobili čim več odgovorov.

 

 

Navodila za sodelovanje na digitalnem posvetu

Če se boste na pogovor uspešno prijavili, boste v povratnem sporočilu prejeli povezavo na dogodek kot tudi elektronski naslov, na katerega se lahko obrnete, če boste imeli tehnične težave.

 

Nekaj minut pred začetkom termina kliknite na povezavo, preverite, če vam delujeta mikrofon in slušalke, in poslušajte nadaljnja navodila o poteku dogodka.

 

zdravje, preventiva, družina, otroci