Digitalni posvet z babico

Pogovorite se o skrbeh s katerimi se soočate ob negi dojenčka.

Starši se že pred porodom nadvse dobro želijo pripraviti na prihod novorojenčka. Kljub temu pa jih v prvih mesecih še vedno marsikaj preseneti. Ob veselju, ki ga prinese novo življenje v družino, se spopadajo s tegobami kot so plenični izpuščaji in temenice ter ostalimi dilemami, ki so povezane z nego dojenčka.

Kako?

Prijavite se na digitalni posvet z diplomirano babico Polono Farkaš iz Porodnišnice Postojna, svetovalko za dojenje (IBCLC), svoje delo opravlja v porodnem bloku, centru za nosečnice ter vodi šolo za (bodoče) starše. Dogodek bo potekal preko aplikacije Microsoft Teams.

 

Za udeležbo boste potrebovali:

  • elektronsko napravo (npr. računalnik, tablico ali pametni telefon) z mikrofonom in zvočnikom,
  • elektronski naslov, na katerega boste prejeli obvestilo, ali ste se uspešno prijavili. Število mest je namreč omejeno. 

 

Kdaj bo potekal posvet?

Dogodek, ki se mu boste lahko pridružili preko posebne povezave, bo potekal: 03. februarja 2021, od 11.00 do 12.00.

 

Prijava na digitalni posvet z babico

Prijavite se na dogodek. Ne pozabite pa izpolniti sekcije z vprašanji, ki jih bomo babici poslali vnaprej. Tako bomo lahko zagotovili, da boste na posvetu dobili čim več odgovorov.

 

 

Navodila za sodelovanje na digitalnem posvetu

Če se boste na pogovor uspešno prijavili, boste v povratnem sporočilu prejeli povezavo na dogodek kot tudi elektronski naslov, na katerega se lahko obrnete, če boste imeli tehnične težave.

 

Nekaj minut pred začetkom termina kliknite na povezavo, preverite, če vam delujeta mikrofon in slušalke, in poslušajte nadaljnja navodila o poteku dogodka.

 

zdravje, preventiva, družina, otroci
Ne zamudite ničesar!

Izbor najnovejših zgodb in nasvetov za brezskrben vsakdan z vašimi otroki, enkrat na mesec v vašem e-nabiralniku.