Pazi to! Huda izkušnja

Prosto študentsko delovno mesto pri organizaciji Triglav teka.

Poletne počitnice so najboljši čas za sprostitev in uživanje, hkrati pa tudi odlična priložnost, da se študentje preizkusijo v novih izzivih. Ti jim bodo pomagali obogatiti CV in pridobiti praktična znanja, ki jih med študijem ne morejo. Z malo iznajdljivosti bo nekdo svoje poletne dni preživljal prav v družbi strokovnjakov na področju organizacije dogodkov v Zavarovalnici Triglav v Ljubljani.

Prosto študentsko delovno mesto na Triglav teku

Zavarovalnica Triglav je objavila tretji razpis Pazi to! Huda izkušnja, s katerim med svoje vrste vabimo študenta ali študentko, ki se bo preizkusil v vlogi asistenta vodje projektov. Tako bo sledil stopinjam Vite in Eve, ki sta lansko leto sodelovali pri ustvarjanju enega izmed najlepših slovenskih tekov - Triglav teka.

 

 

Poletje še nikoli ni bilo bolj dinamično!

Izbrani kandidat bo od blizu spoznal, kako poteka organizacija dogodka takega kova, povezal se bo s slovenskimi športnimi asi, ki vsako leto obiščejo Triglav tek in pustil svoj pečat na dogodku na Brdu pri Kranju. V dinamični atmosferi bo pilil svoje organizacijske sposobnosti in tako pridobil nepozabne izkušnje.

 

Poglejte, kako je to potekalo lani.

 

 

Kako se prijaviš?

Prijave na razpis potekajo do 28. 7.2019, postopek prijave pa je silno preprost.

 

Prijavite se na prosto študentsko delovno mesto.

 

Soočiti se boste morali  z reševanjem zastavljenih izzivov ter svoje rešitve skupaj s svojimi podatki in življenjepisom predložiti ob prijavi.

 

Delo je plačano, izkušnje pa pri prijavi niso ključne. Več šteje zagnanost in predanost do dela, zato Zavarovalnica Triglav k sodelovanju vabi tudi manj izkušene študente, ki so pripravljeni na nekaj novega.

 

Preberite si več o Triglav teku.

 

družina, nezgodno zavarovanje
Ne zamudite ničesar!

Izbor najnovejših zgodb in nasvetov za brezskrben vsakdan enkrat na mesec v vašem e-nabiralniku.