Rumena rutka Kuža Pazi

Potrebujete novo rumeno rutko za svojega otroka?

Rumena rutka je za varnost novopečenih šolarjev izjemno pomembna, saj so z njo v prometu bolj vidni. Tega se zaveda tudi Kuža Pazi, zato jih vsako leto podeli več kot 20 tisoč.

Ker pa se hitro zgodi, da jo otroci med igro izgubijo ali poškodujejo, lahko starši izpolnite spodnji obrazec in zaprosite za novo rutko. Na vaš e-mail naslov boste prejeli potrditveno sporočilo in seznam lokacij na katerih lahko rutko prevzamete. Za prevzem rutice našim sodelavcem pokažite potrditveno sporočilo.

 

Rumena rutka je brezplačna in dostopna vsem, ki želite s strani Zavarovalnice Triglav, d.d., prejemati koristne nasvete za starše v obliki mesečnega e-novičnika. Za prejem rutice in e-novičnika vas prosimo, da izpolnite priloženi obrazec.

 


* obvezno polje
1. Naročilo rumene rutke ne zavezuje k sklenitvi pogodbe oziroma pridobitvi katerekoli plačljive storitve Zavarovalnice Triglav, d. d.
2. Rumena rutka je del preventivne akcije/delovanja Zavarovalnice Triglav, d.d., in ne predstavlja priporočila za nakup produktov in storitev v ponudbi Zavarovalnice Triglav., d. d., in ni del pogodbene dokumentacije pri sklenitvi zavarovanja.
 

 

Zavarovalnica vaše podatke, ki jih obdeluje na podlagi vaše privolitve in za namene, navedene ob oddaji obrazca, hrani do preklica privolitve z vaše strani. Več informacij lahko preberete tudi v pravnem obvestilu o varstvu osebnih podatkov   Zavarovalnica vaše podatke, ki jih obdeluje na podlagi vaše privolitve in za namene, navedene ob oddaji obrazca, hrani do preklica privolitve z vaše strani, razen če zakon za posamezne vrste osebnih podatkov določa drugače. Kadarkoli lahko začasno ali trajno prekličete svojo privolitev za obdelavo osebnih podatkov za navedene namene ali ugovarjate obdelavi osebnih podatkov za neposredno trženje, oz. zahtevate dostop, dopolnitev, popravek, omejitev obdelave ali izbris osebnih podatkov ali vložite ugovor zoper obdelavo osebnih podatkov, ki se obdelujejo v zvezi z vami, s pisno zahtevo, poslano na naslov: Zavarovalnica Triglav, d.d., Miklošičeva cesta 19, 1000 Ljubljana, ali info@triglav.si ali s pomočjo spletnega obrazca, dostopnega na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave, ki se je na podlagi privolitve izvajala do njenega preklica. Nadzor na področju varstva osebnih podatkov izvaja Informacijski pooblaščenec Republike Slovenije. Pooblaščeno osebo za varstvo podatkov v Zavarovalnici lahko kontaktirate preko elektronskega naslova: dpo@triglav.si. Več informacij o varstvu osebnih podatkov v Zavarovalnici si lahko preberete v Politiki zasebnosti, objavljeni na spletnih straneh Zavarovalnice www.triglav.si..

 

Poleg rumene rutke, zaradi katere bodo najmlajši šolarji na svojih poteh bolj vidni, pa je za njihovo varnost pomembno tudi, da jih o prometni varnosti poučite starši. V pomoč so vam lahko nasveti v članku Vzgoja otrok v prometu: Dober zgled na vsakem koraku.

preventiva, otroci
Ne zamudite ničesar!

Izbor najnovejših zgodb in nasvetov za brezskrben vsakdan z vašimi otroki, enkrat na mesec v vašem e-nabiralniku.