Dogodek: Tehnologija za tekače

O pametnih urah in aplikacijah za tekače.

Nekateri ne morejo teči in trenirati brez njih, drugi so do njih zadržani. Kaj ponujajo športne oz. pametne ure (zapestnice) in aplikacije na pametnih telefonih tekačem in rekreativnim športnikom? To lahko izveste na dogodku Tehnologija za tekače, ki bo 24. 8. 2021 v Triglav Labu.

Tehnologija za tekače

Pri teku so vse bolj popularne športne oz. pametne ure (zapestnice) ter pametni telefoni, ki beležijo telesne aktivnosti in vam lahko pomagajo k izboljšanju telesne pripravljenosti.

 

Kako čim bolje izkoristiti, kaj ponujajo? Nasvete iz prve roke boste lahko slišali na dogodku Tehnologija za tekače. Svoje izkušnje bosta na dogodku z vami delila:

 

  • Blaž Kavčič, nekdanji atlet in trener ter
  • Klemen Dolenc, nekdanji vrhunski duatlonec in trener atletike.

 

Oba sta tudi tekaška voditelja na vodenih treningih za Triglav tek.

 

Ste se že prijavili na Triglav tek, ki bo 11. 9. na Brdu? Prijavite se, do takrat pa lahko tedensko trenirate z nami v 9 mestih po Sloveniji.

 

Kdaj in kje?

Dogodek Tehnologija za tekače bo potekal v živo, in sicer 24. 8. 2021 od 17. do 18. ure v digitalnem centru Triglav Lab na Dunajski 20 v Ljubljani.

 

 

Svojo prisotnost na dogodku ustrezno označite v prijavnem obrazcu. Skladno z aktualnimi priporočili je za udeležbo na dogodku potrebna predložitev dokazil o izpolnjevanju PCT pogoja (preboleli, cepljeni, testirani). Za vašo varnost bomo poskrbeli z upoštevanjem vseh priporočil NIJZ za preprečevanje okužbe z virusom SARS-CoV-2.

 

aktivno življenje, prosti čas, zdravje, preventiva
Ne zamudite ničesar!

Izbor najnovejših zgodb in nasvetov za brezskrbno zdravo in aktivno življenje, enkrat na mesec v vašem e-nabiralniku.