Digitalni posvet z oftalmologinjo

Ohranite dober vid in zdrave oči.

S priznano oftalmologinjo Kristino Mikek se bomo pogovarjali o tem, kako lahko s preprostimi vajami vsak dan poskrbimo za zdrave oči. V sklopu posveta bomo obravnavali 10 preprostih nasvetov, ki so enostavni za izvajanje in ki bodo pripomogle k boljšemu zdravju vaših oči. Dotaknili se bomo tudi najpogostejših obolenj oči v odrasli dobi, spregovorili o starostni daljnovidnosti kot normalnem pojavu staranja in kako se s tem spopadati.

Kako?

Prijavite se na digitalni pogovor s Kristino Mikek, dr. med., spec. oftalmologije, ki je specializirana za posege za odpravo dioptrije, operacije sive mrene ter zdravljenje keratokonusa roženice.

 

Leta 2007 je prva v Sloveniji izvedla operacijo keratokonusa roženice z metodo crosslinking, danes pa opravi več kot 1.500 očesnih operacij letno.

 

Dogodek bo potekal preko aplikacije Microsoft Teams.

 

Za udeležbo boste potrebovali:

  • elektronsko napravo (npr. računalnik, tablico ali pametni telefon) z mikrofonom in zvočnikom,
  • elektronski naslov, na katerega boste prejeli obvestilo, ali ste se uspešno prijavili. Število mest je namreč omejeno.

 

Kdaj bo potekal posvet za zdrave oči?

Dogodek, ki se mu boste lahko pridružili preko posebne povezave, bo potekal: 19. maja 2020, od 17.00 do 18.00.

 

Prijava na digitalni posvet z oftalmologinjo

Prijavite se na dogodek. Ne pozabite pa izpolniti sekcije z vprašanji, ki jih bomo oftalmologinji poslali vnaprej. Tako bomo lahko zagotovili, da boste na posvetu dobili čim več odgovorov.

 

 

Navodila za sodelovanje na digitalnem posvetu

Če se boste na pogovor uspešno prijavili, boste v povratnem sporočilu prejeli povezavo na dogodek kot tudi elektronski naslov, na katerega se lahko obrnete, če boste imeli tehnične težave.

 

Nekaj minut pred začetkom termina kliknite na povezavo, preverite, če vam delujeta mikrofon in slušalke, in poslušajte nadaljnja navodila o poteku dogodka.

 

Dogodek organizira Triglav, Zdravstvena zavarovalnica.

 

zdravje, preventiva, družina
Ne zamudite ničesar!

Izbor najnovejših zgodb in nasvetov za brezskrben vsakdan enkrat na mesec v vašem e-nabiralniku.