Video: Z varčevanjem do zastavljenih ciljev

»Mislim, da nama na bo hudo,« pravita Angelca in Sandi Podlesnik o prihodnosti.

Ob začetku skupnega življenja sta Angelca in Sandi Podlesnik sanjala o tem, da zgradita hišo in si kupita vikend. To jima je uspelo. Več kot 27 let kasneje so cilji drugačni, želita si, da bi lahko, v prihodnosti več časa preživela na svojem vikendu. A ker iz izkušenj vesta, da želje niso dovolj, sta se varčevanja za stara leta lotila že prej.

 

Varčevanje za stara leta je le ena izmed možnosti

Večina mora za dosego različnih življenjskih ciljev, kot so stanovanje, vikend, počitnice, šolanje otrok, pokojnina ... varčevati. Vprašanje pa je, kako in na kakšen način. Svetujemo vam, da raziščete možnosti, ki vam jih ponujajo zavarovanja iz skupine Varčevanje.

 

S sklenitvijo zavarovanj iz skupine Varčevanje povežete življenjsko zavarovanje za primer smrti z varčevanjem in naložbami.

 

Tovrstna zavarovanja so namreč namenjena vsem, ki želite finančno zaščititi svoje bližnje in sebe ter hkrati varčevati. Prilagojena so vašim ciljem, izbirate pa jih lahko tudi glede na svojo starost. Večini zavarovanj lahko priključite dodatna zavarovanja.

 

Če vas zanima samo varčevanje za uresničitev vaših želja v jeseni življenja, si preberite več o prostovoljnem dodatnem pokojninskem zavarovanjem iz skupine Pokojnina.

 

Naložbenik, osebne finance, življenjsko zavarovanje, varčevanje, pokojnina
Ne zamudite ničesar!

Izbor nasvetov za finančno varnost vas in vaših bližnjih. Dvakrat na leto pa še posebna tematska izdaja Naložbenika.