Aplikacija Triglav zdravje: Hitreje do povračila denarja

Z aplikacijo sta sklepanje zdravstvenih zavarovanj in povračilo stroškov zdravstvenih storitev bolj preprosta.

Primož Skumavec iz Šenčurja je takoj po obisku zobozdravstvene ambulante vzel v roke svoj mobilni telefon in prek aplikacije Triglav zdravje poslal zahtevek za povračilo stroškov. In to je le ena od uporabnih funkcij te aplikacije.

»Postopek je bil kratek in jasen. Zavarovalnica se je hitro odzvala in v nekaj dneh je bil denar na mojem računu. Aplikacija je uporabna in priročna, saj imam mobilni telefon praktično vedno s seboj,« je povedal Skumavec.

 

Uporabil jo je tudi Rudi Potočnik iz Medvod po nadstandardni zobozdravstveni storitvi. Le-to je zobozdravniku sicer plačal, a je imel sklenjeno zavarovanje Zobje+. Zato je iz žepa vzel svoj mobilni telefon, fotografiral račun za storitev in sledil navodilom aplikacije Triglav zdravje. To je skrajšalo postopek pošiljanja zahtevka za povračilo stroškov v primerjavi s pošiljanjem po pošti in mu prihranilo obisk poslovalnice.

 

»Vse je bilo končano v nekaj minutah in vesel sem, da mi je aplikacija prihranila pot in čas. Odziv zavarovalnice je bil hiter in v nekaj dneh sem dobil povrnjen znesek za storitev iz zavarovanja Zobje+ na svoj tekoči račun,« pohvali Rudi Potočnik eno od ključnih prednosti aplikacije. Kasneje je podobno storitev uveljavljal še enkrat in odziv je bil podoben.

 

S tehnologijo je lažje

Množica informacij in hiter tempo življenja zahtevata od ljudi nenehno prilagajanje na spremembe. Zato morajo iskati vedno nove pristope, da se učinkovito spoprijemajo z dnevnimi obveznostmi. Temu sledijo tudi podjetja iz različnih panog in jim z raznimi tehnološkimi inovacijami tako ali drugače lajšajo življenje.

 

Z novimi tehnologijami bi lahko zgolj v Evropski uniji v zdravstvu prihranili 99 milijard evrov.

 

Tako tudi družba Triglav Zdravje nadaljuje svojo pot v smeri sodobnih, inovativnih in tehnološko naprednih rešitev. Zavarovancem omogoča hitro in preprosto sklepanje ter urejanje zdravstvenih zavarovanj z mobilno aplikacijo Triglav zdravje.

 

Še bolj enostavna za uporabo

Glede na uporabniške izkušnje so aplikacijo pred kratkim posodobili, da je še bolj prijazna do uporabnika.

 

Tisti, ki še nimate sklenjenih zavarovanj pri družbi Triglav Zdravje, jih lahko preprosto in hitro sklenete v aplikaciji, saj se osebni podatki iz uporabniškega profila samodejno prenesejo v obrazce. Le pregledate jih, potrdite in zavarovanje je sklenjeno. Še vedno pa lahko vsa zdravstvena zavarovanja sklenete na spletni strani Triglav zdravje.

 

Tako zavarovancem kot tistim, ki morda to še niste, bo koristil nadgrajen iskalnik zdravstvenih partnerjev – zdravnikov, ki jih je zdaj mogoče pregledneje iskati po imenu, lokaciji in po specialnosti. Izbranega zdravnika lahko kar s klikom na prikazano telefonsko številko pokličete po telefonu oziroma stopite v stik z njim po elektronski pošti.

 

Na voljo je tudi navigacijska pomoč, s katero boste lažje našli lokacijo zdravnika in zastopstev družbe Triglav Zdravje.

 

Mobilno aplikacijo si lahko za pametne telefone z operacijskim sistemom Android brezplačno naložite na spletišču Google Play, za pametne telefone z operacijskim sistemom iOS pa v spletni trgovini App Store.

 

Z aplikacijo imate na enem mestu preprost pregled nad svojimi policami Triglav zdravje in vrsto drugih uporabnih funkcij, svojega partnerja za zdravje pa tako vedno pri sebi.

 

zdravje, preventiva, sklepanje zavarovanj, mobilni telefon, prijava škode
Ne zamudite ničesar!

Izbor najnovejših zgodb in nasvetov za brezskrbno zdravo in aktivno življenje, enkrat na mesec v vašem e-nabiralniku.