Zakaj z družino na Triglav tek?

Septembra se udeležite enega najboljših tekaških dogodkov za vso družino.

To ni le eden izmed tekov, to je eden izmed najboljših tekaških dogodkov, kjer lahko sodeluje celotna družina. Izbrali smo idilično lokacijo, organizirali varstvo, da lahko brezskrbno tečete na polmaratonu, za najmlajše pripravili tek Kuža Pazi, omogočili, da se lahko skupaj v teku pomeri celotna družina in poskrbeli, da bo dogodek za dober namen. Pa poglejmo najboljše razloge za udeležbo na že dvanajstem Triglav teku:

1. Čudovita trasa

Zakaj bi tekli po asfaltnih ulicah in dolgočasnih cestah, če lahko uživate v čudoviti naravi protokolarnega posestva Brdo, ki bo samo za tekače Triglav teka odprlo vrata svojega lovišča, kamor sicer dostop ni mogoč.

 

2. Teče lahko cela družina skupaj

Tek je za večino ljudi prijetnejši, če tečejo v dobri družbi. Ima pa družinski tek, ki je dolg 3,4 kilometra, še ostale prednosti: ni potrebno, da drug drugega čakate. Prosti čas preživljate skupaj na zabaven način in drug z drugim se lahko zasluženo veselite doseženega rezultata.

 

3. Dobra družba zagotovljena

Poskrbeli smo, da bo dobra družba zagotovljena tudi pri vseh ostalih tekaških kategorijah, saj bodo z vami tekli tudi znani športni obrazi. 

 

4. Kuža Pazi tek za najmlajše

Če želite spodbujati otroke, da so bolj aktivni in da vzljubijo tek, potem je najbolje, če začnete zgodaj in jih prijavite na tek Kuža Pazija. Tu bodo dobili priložnost, da v družbi sovrstnikov in z vašo pomočjo naredijo svoje prve tekaške korake. In poskusijo ujeti Kuža Pazija.

 

5. Organizirano varstvo

Škoda bi bilo, da na tek (na 10km ali polmaraton) pridete sami samo zato, ker potrebujete varstvo za otroka in ga morate pustiti doma. 

 

Dajte babici prost dan, kajti za varstvo na samem dogodku smo poskrbeli mi. 

 

Vi se osredotočite na čim boljši rezultat in uživanje v teku, medtem ko bodo animatorji poskrbeli za dobro zabavo vaših otrok. Po koncu pa boste lahko še skupaj pozabavali na prizorišču, kjer bo ves čas dobra glasba.

 

6. Za dobro voljo poskrbljeno

Ob zgoraj omenjeni glasbi bomo mi poskrbeli tudi za pestro izbiro okusne hrane, da se boste lahko okrepčali po uspešno opravljenem teku in se vam ne bo treba z lonci in kuhalnicami ukvarjati doma. Pripravili pa bomo tudi številne druge aktivnosti, kjer se boste lahko dodatno pozabavali in se vam domov sploh ne bo mudilo. Zagotovo.

 

Smo vas prepričali? Pohitite s prijavo.

 

Želim se prijaviti.

 

 

Za dodatne zanimivosti spremljajte naše objave na spletni strani www.triglavtek.si, Facebook in Twitter profilu Zavarovalnice Triglav.

 

Pridružite se nam na Instagramu in nam pokažite, da se pripravljate in delite vaše tekaške fotografije. Označite jih s #triglavtek, da jih lažje najdemo.

zdravje, prosti čas, aktivno življenje
Ne zamudite ničesar!

Izbor najnovejših zgodb in nasvetov za brezskrbno zdravo in aktivno življenje, enkrat na mesec v vašem e-nabiralniku.