Kaj je Triglav komplet in kakšne ugodnosti vam prinaša?

Odgovore na vprašanja smo pripravili v članku.

Če ste danes že nakupovali, so vam zagotovo zastavili vprašanje: »Imate našo kartico?« Verjetno ste jo imeli. Zakaj pa ne, če ste s tem ob nakupu deležni nekaterih ugodnosti. Zavarovalnica Triglav nima kartice, a svoje zavarovance nagrajuje s Triglav kompletom. Da boste tudi vi pri zavarovanjih deležni prihrankov, pojasnjujemo vse o njem.

Triglav komplet je bonitetni program, ki nagrajuje vašo zvestobo. Več zavarovanj vas in vaših družinskih članov prinaša več popusta v Triglav kompletu. Dodatno ga lahko povečate še z zvestobo in digitalnim poslovanjem.

 

Komu je Triglav komplet namenjen?

Triglav komplet je namenjen fizičnim osebam, ki imajo pri Zavarovalnici Triglav, družbah Triglav Zdravje ali Triglav Pokojnine sklenjeno vsaj eno zavarovanje.

 

Kakšen pa je ta komplet popust?

Najvišji skupni Triglav komplet popust je 40 %. Koliko bi znašal vaš, pa je odvisno od števila in vrste sklenjenih zavarovanj in se z vsakim  zavarovanjem spreminja. Višina skupnega komplet popusta se ugotavlja vsakič znova, ko se v komplet vključi obnovljeno ali novo zavarovanje, prizna pa se le na premoženjska zavarovanja.

 

Vas zanima, kakšen je lahko vaš Triglav komplet popust? Preverite s Triglav komplet kalkulatorjem.

 

Pridobite pa lahko še dodatni popust za digitalno poslovanje, ki lahko znaša največ 5 %. Prineseta vam ga podani soglasji za elektronsko obveščanje in za obdelavo osebnih podatkov za neposredno trženje, ki morata biti podani ter aktivirani v digitalni poslovalnici i.triglav. Vsak član lahko prispeva največ 2 %.


Če pogledamo na primeru: V Triglav kompletu sta združila svoja zavarovanja mož Jaka in žena Ana. Oba uporabljata digitalno poslovalnico i.triglav, vendar je soglasje za elektronsko obveščanje in neposredno trženje podala le Ana. Svoj skupni Triglav komplet popust sta tako povišala za 2 %, saj ima samo Ana podani obe soglasji, ki prinašata popust za digitalno poslovanje, soglasje za elektronsko obveščanje in za neposredno trženje.

 

Digitalna poslovalnica i.triglav vam omogoča, da na enem mestu pregledujete vsa svoja zavarovanja, ki jih imate sklenjena pri Zavarovalnici Triglav, družbi Triglav Zdravje in družbi Triglav Pokojnine. Prav tako lahko prijavite škodo in svoj škodni primer nato tudi spremljate.

 

 

Katera zavarovanja lahko vključim v Triglav komplet?

Dodate lahko različna premoženjska in življenjska zavarovanja, naložbeno obročno in rentno zavarovanje ter pokojninska zavarovanja Zavarovalnice Triglav in družbe Triglav Pokojnine.

 

Vključite pa lahko tudi zdravstvena zavarovanja družbe Triglav Zdravje ter varčevalne načrte pri družbi Triglav Skladi.

 

Katerih zavarovanj ne morem vključiti?

V komplet vključujemo letna, dolgoročna ali permanentna zavarovanja.

 

Če sklenete na primer 8-dnevno družinsko zavarovanje potovanj v tujino, ga ne morete vključiti v komplet. Vsem, ki pogosteje potujete v tujino, to je vsaj 3-krat letno, svetujemo sklenitev letnega zavarovanja, ki pa ga lahko vključite v komplet.

 

Morda vas zanimajo druga vprašanja o Zavarovanju potovanj v tujino?

 

Kaj pa, če nisem edini v družini z zavarovanji pri Triglavu?

S svojimi zavarovalnimi policami se lahko kadarkoli v vaš komplet vključijo tudi družinski člani in ožji sorodniki. Velja pa, da je lahko ena oseba vključena le v en Triglav komplet.

 

Če imate vi največ sklenjenih zavarovanj v družini oziroma skupnem gospodinjstvu, predlagamo, da ste nosilec Triglav kompleta vi, drugi člani družine pa se pridružijo kot člani. Ugodnosti bodo za vse enake.

 

Zakaj je to bolje, kot da ima vsak svoj komplet?

Višina skupnega komplet popusta je odvisna od števila in vrste zavarovanj znotraj enega kompleta. Tako več vključenih zavarovanj v enem kompletu pomeni več skupnega popusta za vse člane tega kompleta.

Kje lahko vidim ta popust?

Ta popust lahko vidite na računu ali v digitalni poslovalnici i.triglav.

 

Kaj pa, če sklenem novo zavarovanje?

Vsako novo zavarovanje povečuje skupni komplet popust, ki bo upoštevan pri vsakokratni obnovi ali sklenitvi novih premoženjskih zavarovanj vseh članov Triglav kompleta.

  

Če imate pri Zavarovalnici Triglav že sklenjenih nekaj zavarovanj, je smiselno, da premislite tudi o sklenitvi drugih zavarovanj pri Triglavu in vključitvi teh zavarovanj v komplet. Več zavarujete, več privarčujete.

 

Koliko popusta dobim, če sklenem avtomobilsko zavarovanje za drugi avto?

Člani Triglav kompleta ste pri sklenitvi novega zavarovanja avtomobilske odgovornosti (AO) deležni tudi posebnega popusta v sklopu Triglav komplet bonusa, ki lahko znaša do 50 % glede na najvišji pridobljen bonus kateregakoli člana Triglav kompleta.

 

Ali lahko še vedno dobim tudi druge popuste, če uporabim Triglav komplet popust?

Lahko, saj se Triglav komplet popust ne izključuje z drugimi popusti.

 

Ko sklepate avtomobilsko zavarovanje, ste ob tem lahko deležni še vseh drugih ugodnosti, npr. 10 % popusta za mlade družine, do 15 % popusta na varnostne in asistenčne sisteme in druge.

 

Več informacij o Triglav kompletu najdete na spletni strani.

 

zavarovanje doma, sklepanje zavarovanj, zavarovanje potovanj v tujino, avtomobilsko zavarovanje, Triglav komplet, pokojninsko zavarovanje
Ne zamudite ničesar!

Izbor najnovejših zgodb in nasvetov za brezskrben vsakdan enkrat na mesec v vašem e-nabiralniku.