Test: Kateri pes je zame?

Pomagamo vam izbrati pravo pasmo psa glede na vaš življenjski slog.

Bernardinec ali bernski planšarski pes? Mops ali koder? Zlati prinašalec ali labradorec? Se odločate za nakup psa? Za vas je Alfakan pripravili test, ki vam bo pomagal ugotoviti, katera pasma je primerna za vas, predvsem glede na to, kako aktivno preživljate svoj prosti čas in koliko bi ga bili pripravljeni nameniti psu.

Bernardinec ali Bernski planšarski pes? Mops ali koder? Zlati prinašalec ali labradorec? Se odločate za nakup psa? Za vas je Alfakan pripravili test, ki vam bo pomagal ugotoviti, katera pasma je primerna za vašo družino, predvsem glede na to, kako aktivno preživljate svoj prosti čas in koliko bi ga bili pripravljeni nameniti psu.

Test lahko rešite tukaj.

 

V testu se nismo osredotočali na videz, saj ta pri zbiri pasme ne sme igrati pomembne vloge. Živeli boste namreč s karakterjem psa in ne njegovim videzom.

 

V testu smo vam predstavili nekaj pasem, ki bi bile za vaš življenjski stil med najbolj primernimi.

 

O posamezni pasmi se še bolj pozanimajte, prav tako pa si pred prihodom novega družinskega člana pridobite še znanje glede vzgoje.

 

V pomoč so vam lahko nasveti o vzgoji in negi psa v brezplačnem priročniku Dobrodošel, pasji mladiček!

 

 

Z novim psom pa obiščite tudi kvaliteten tečaj vzgoje, kjer vam bodo strokovnjaki pomagali, da boste lahko prosti čas z svojim psom preživljali čim bolj kvalitetno in čim manj stresno.

test, družina, otroci, domači ljubljenčki, aktivno življenje, prosti čas, zavarovanje psov
Ne zamudite ničesar!

Izbor najnovejših zgodb in nasvetov za brezskrbno življenje z vašim psom, enkrat na mesec v vašem e-nabiralniku.