Digitalni posvet: Ko vam na cesti zagode nezgoda

Svetujemo, kako pravilno in hitro rešite težave.

Se odpravljate na poletni dopust z avtom, na enodnevni izlet ali pa zgolj v službo? V avtomobilu preživite veliko časa, zato jo obvladate in poznate cestno prometne predpise. Kaj pa, ko se zalomi? Veste, kaj storiti v primeru prometne nesreče? Prijavite se na digitalni posvet in izvedite več.

Kaj storiti v primeru prometne nesreče?

Čeprav se je na prometno nesrečo nemogoče pripraviti, je dobro, če  vnaprej poznate nekaj ključnih ukrepov. Ko se enkrat zgodi, se namreč pojavi ogromno vprašanj: 

  • kaj najprej storiti,
  • kdaj poklicati policijo,
  • kaj narediti, če je v nesreči udeleženo vozilo nezavarovano, iz tujine, ali pa zbeži s kraja dogodka …?

 

Na te in druge dileme, bo na digitalnem dogodku »Ko vam na cesti zagode nezgoda«, odgovoril Primož Bečan, inštruktor in sodelavec službe za škode Zavarovalnice Triglav.

 

Pravilno izpolnjevanje Evropskega poročila o prometni nesreči

Na dogodku vam bomo pojasnili tudi, kako se pravilno izpolni Evropsko poročilo o prometni nesreči. Naši cenilci ga pogosto prejmejo napol ali celo napačno izpolnjenega. Zaradi tega se vsi postopki ugotavljanja okoliščin nesreče lahko zavlečejo, dalj časa morate čakati na izplačilo škode ali pa vam ga celo zavrnejo.

 

Brezplačni dogodek bo potekal preko aplikacije Microsoft Teams.

 

Za udeležbo boste potrebovali:

  • elektronsko napravo (npr. računalnik, tablico ali pametni telefon) z mikrofonom in zvočnikom,
  • elektronski naslov, na katerega boste prejeli obvestilo, ali ste se uspešno prijavili. Število mest je namreč omejeno.

 

Kdaj bo potekal posvet?

Dogodek, ki se mu boste lahko pridružili na daljavo preko posebne povezave, bo potekal 4. avgusta 2020 od 10.30 do 11.00 ure.

 

Prijava na digitalni posvet

Prijavite se na dogodek.

 

 

Navodila za sodelovanje na digitalnem posvetu

Če se boste na pogovor uspešno prijavili, boste v povratnem sporočilu prejeli povezavo na dogodek kot tudi elektronski naslov, na katerega se lahko obrnete, če boste imeli tehnične težave.

 

Nekaj minut pred začetkom termina kliknite na povezavo, preverite, če vam delujeta mikrofon in slušalke, in poslušajte nadaljnja navodila o poteku dogodka.

avto, potovanja, varna vožnja
Ne zamudite ničesar!

Izbor najnovejših zgodb in nasvetov za brezskrbno pot z vašim avtomobilom, enkrat na mesec v vašem e-nabiralniku.