Vprašajmo življenje: Dogodek za bodoče in mlade starše

Vse, kar ste želeli vprašati ob rojstvu otroka, pa (še) niste.

Katere spremembe prinaša nov družinski član? Kako se pripraviti na rojstvo otroka? Kako dobro poskrbeti zanj? To so le tri temeljna vprašanja od mnogih, ki si jih zastavljate bodoči in mladi starši. Pa veste, kje poiskati prave odgovore?

Odgovorite si na dogodku!

Odgovore na pomembna vprašanja, ki si jih zastavlja vsak bodoči in mladi starš, bomo z vami delili v torek, 5. februarja 2019, ob 16.30 v Triglav Labu (Dunajska 20, Ljubljana). Gostili bomo izkušene strokovnjake in zanimive mlade ali bodoče starše, s katerimi bomo poklepetali o vprašanjih, dvomih in zmotah pri pripravah na prihod novega družinskega člana ter virih zanesljivih informacij.

 

Gostje dogodka bodo:

 

  • izr. prof. dr. Nataša Tul Mandić, dr. med., specialistka ginekologije in porodništva, urednica in recenzentka Vodnika za bodoče starše,
  • Brigita Grum, dipl. m. s., IBCLC, predavateljica v Šoli za starše,
  • Gordana Njenjić, mag. zdr. neg., dipl. m. s., babica in predavateljica v Šoli za starše,
  • mlada mamica Mina Lavtižar, partnerka skakalca Petra Prevca,
  • blogarka in mamica dveh malčkov Lara Koren Nastran (@romeo_julija_co) ter njen partner Jaka Nastran,
  • Boštjan Sukič in njegova partnerka Ada Cajnko, starša v pričakovanju.

 

Dogodek bo povezoval smučarski skakalec Jernej Damjan, ki se že nekaj časa dobro znajde v očetovski vlogi.

 

Nekaj dragocenih izkušenj gostov dogodka in drugih mladih staršev smo zbrali v članku, ki ga lahko preberete tukaj. Izvedeli boste, s katerimi vprašanji se najpogosteje srečujejo tudi drugi mladi starši in kje poiskati odgovore nanje.

 

Zagotovite si svoj izvod Vodnika za bodoče starše Mami! Oči!

Na dogodku bomo prav tako predstavili in udeležencem podarili Vodnik za bodoče starše Mami! Oči! V njem smo ob pomoči strokovnjakov iz Porodnišnice Ljubljana na enem mestu zbrali številne koristne informacije in nasvete za bodoče in mlade starše.

 

Kako se prijavite?

Za udeležbo na dogodku je obvezna prijava na elektronski naslov lab@triglav.si do 1. februarja oziroma do zapolnitve mest. Prosimo, da v sporočilu navedete, koliko oseb prijavljate. Potem ko se boste prijavili na dogodek, boste na svoj elektronski naslov prejeli potrditev prijave.

 

Da boste lahko prišli

Če boste prišli z avtom, je uvoz z Dunajske ceste, nato pa imate na izbiro več parkirišč v neposredni bližini Triglav Laba. Da se boste lahko dogovorili za morebitno varstvo svojih malčkov oziroma lažje načrtovali večerne aktivnosti z otroki, pa naj vam namignemo, da bo dogodek trajal največ eno uro in pol, sledila bosta sproščeno druženje in pogostitev.

družina, otroci
Ne zamudite ničesar!

Izbor najnovejših zgodb in nasvetov za brezskrben vsakdan z vašimi otroki, enkrat na mesec v vašem e-nabiralniku.