Prvi v čakalni vrsti

Asistenca po poškodbi vam omogoči potrebno diagnostiko in rehabilitacijo, in to čimprej.

Pri teku ste padli in se poškodovali,  Pri hoji v hribe vam je zdrsnilo, na pikniku ste se udarili, pri kuhanju urezali … Ne le, da nesreče ne počivajo, toliko različnih možnosti je, da vas lahko presenetijo kjerkoli, kadarkoli. Pripravite se lahko z veliko mero previdnosti in nezgodnim zavarovanjem in asistenco po poškodbi. 

Prepričanje »pri manjših poškodbah ti ne pomaga nobeno zavarovanje« ne drži več

Ko je govora o nezgodnem zavarovanju, se najpogosteje omenjajo hude nezgode ̶ take, ki lahko povzročijo težje posledice, invalidnost ali celo smrt. A v vsakdanjem življenju so zelo pogoste manjše nezgode. Tudi te vam za nekaj časa onemogočajo, da bi živeli polno življenje.

 

S tem v mislih smo pripravili nezgodno zavarovanje in asistenco po poškodbi, ki vam je na voljo v sklopu zavarovanj osebne zaščite. To zavarovanje vam omogoča, da enostavneje dobite zavarovalnino, hitro pomoč in rehabilitacijo.

 

Nezgodno zavarovanje in asistenca po poškodbi krije:

  • težje poškodbe,

  • zlome, izpahe, opekline in poškodbe mehkih tkiv ter

  • asistenco po poškodbi. Asistenca po poškodbi krije stroške specialističnih pregledov, diagnostike in ambulantne rehabilitacije zaradi diagnosticiranja in zdravljenja poškodbe.

 

Po nezgodi boste najbolj potrebovali pomoč

Ravno pomoč oziroma zdravstvena asistenca po poškodbi je ena izmed glavnih prednosti tega produkta, saj vam čim hitreje omogoči potrebno diagnostiko in rehabilitacijo.

 

 »Vključeno je vse tisto, na kar se danes v zdravstvu najbolj čaka. Če proces zdravljenja traja dolgo in morate ob tem tudi čakati, da se sploh začne, lahko to povzroči dodatno škodo. Hitra diagnostika (MR, CT, ostale preiskave), hitre obravnave pri ortopedih, takojšnja fizioterapija, to je ključno v procesu zdravljenja, da lahko, če se poškodujete, hitro in učinkovito zaključite zdravljenje,« pove Ida Javornik, direktorica službe Nezgodnih in zdravstvenih zavarovanj.

 

Zavarovanje asistence po poškodbi krije stroške obravnave posledic poškodbe, ki nastanejo pri izvajalcu zdravstvenih storitev zaradi naslednjih opravljenih storitev:

  • specialistične obravnave (specialistični pregled, enostavne diagnostične preiskave, enostavni ambulantni posegi),
  • zahtevnega diagnostičnega postopka (zahtevne diagnostične preiskave) in
  • ambulantne rehabilitacije (ambulantna fizioterapija, delovna terapija, govorna terapija).

 

Asistenca vam tako omogoča, da čim hitreje spet lahko normalno opravljate svoje delo.

 

Kako deluje asistenca po poškodbi?

Namen asistence je, da vam na čim bolj enostaven način omogoči hitro in učinkovito pomoč. V primeru poškodbe nas pokličite:

 

Pomagali vam bomo z informacijami in organizirali termin pri ustreznem izvajalcu zdravstvenih storitev.

 

 

Po izkušnjah zaposlenih v Zdravstveni točki, ki spremljajo zavarovance na poti do zdravja, zavarovancem največ pomeni prav dobra organizacija in dejstvo, da praktično ni čakalnih rokov za storitve. Tako se lahko tudi hitreje vrnejo na svoje delovno mesto. 

 

Vesna Braun, magistrica zdravstvene nege, ki je od leta 2013 pomemben del ekipe Zdravstvene točke, pravi, da se želi čim bolj prilagoditi zavarovancem: »Vse z željo, da zagotovimo hitro in učinkovito zdravstveno obravnavo.«

 

Enostavneje tudi do izplačila

Nezgodno zavarovanje vam omogoči tudi hitrejše in enostavnejše izplačilo zavarovalnine.

 

Za izplačilo zavarovalnine tako ni pogoj, da je zdravljenje zaključeno, temveč jo izplačamo takoj, ko je znana diagnoza, zato da vam pomagamo, ko pomoč zares potrebujete. Višina nadomestila je določena vnaprej, tako da ves čas veste, kaj vam pripada, ter vam ni treba čakati na ugotovitev zdravnika cenzorja ali zbirati dodatne dokumentacije.

 

Nezgodno zavarovanje in asistenco po poškodbi lahko v sklopu zavarovanja osebne zaščite le z nekaj kliki sklenete tudi po spletu.

 

usemap GFG1 GFG2
prijava škode, škodni primer, zdravje, preventiva, sklepanje zavarovanj, nezgodno zavarovanje
Ne zamudite ničesar!

Izbor najnovejših zgodb in nasvetov za brezskrbno zdravo in aktivno življenje, enkrat na mesec v vašem e-nabiralniku.