Test: Kakšna bo moja pokojnina?

S testom preverite, ali veste, kaj vas čaka po upokojitvi.

V Sloveniji se  delež starejših iz leta v leto povečuje. To posledično pomeni, da vplačila delovno aktivnih ne zadoščajo za to, da boste imeli po upokojitvi enak standard, kakršnega imate kot delovno aktivni. Za varno starost mora danes poskrbeti vsak sam, tako da že v času delovne dobe misli na prihodnost in privarčuje dovolj za brezskrbno obdobje po upokojitvi. S testom ugotovite, ali poznate odgovor na vprašanje: kakšna bo moja pokojnina.

V Sloveniji se delež starejših iz leta v leto povečuje. To posledično pomeni, da vplačila delovno aktivnih ne zadoščajo za to, da boste imeli po upokojitvi enak standard, kakršnega imate kot delovno aktivni. Za varno starost mora danes poskrbeti vsak sam, tako da že v času delovne dobe misli na prihodnost in privarčuje dovolj za brezskrbno obdobje po upokojitvi. S testom ugotovite, ali poznate odgovor na vprašanje: kakšna bo moja pokojnina.

 

 

Test lahko rešite tukaj.

 

Vam je test pokazal, da o pokojnini še ne veste dovolj? Oglejte si video, v katerem Maša odgovarja na najposotejša vprašanaj o pokojninskem zavarovanju.

test, družina, varčevanje, osebne finance, pokojnina, pokojninsko zavarovanje
Ne zamudite ničesar!

Izbor nasvetov za finančno varnost vas in vaših bližnjih.