Nagradna igra: Nariši pokal in poleti v Planico

Prijavite ustvarjalno in zanimivo risbo vašega otroka in sodelujte v natečaju.

Imate doma nadobudneža, ki rad ustvarja? Vabimo vas, da ga prijavite na naš natečaj, na katerem lahko pokaže svojo kreativnost. Nariše naj pokal za zmagovalca finala svetovnega pokala FIS v smučarskih skokih v Planici, ki bo potekal med 21. 3. 2023 in 24. 3. 2024.

Ustvarjalni natečaj za otroke in najstnike

Če vaš otrok rad ustvarja in z zanimanjem spremlja smučarske skoke, potem ne čakajte. Prijavite ga na naš ustvarjalni natečaj, ki je namenjen mladim do dopolnjenega 15. leta starosti.

 

Zbiramo risbe najbolj ustvarjalnih pokalov in med njimi bo komisija izbrala zmagovalno idejo.

 

Po zmagovalni risbi pokala bomo na trajnosten način ustvarili pokal, ki ga bo avtor risbe na dogodku podaril zmagovalcu Planice 7.

 

Avtor oziroma avtorica zmagovalne risbe prejeme vstopnico za ogled finala svetovnega pokala FIS v smučarskih skokih zase in za svojo družino, v nedeljo, 24. 3. 2024. Da pa bo dan še bolj nepozaben, si bo lahko z vrha Planice ogledal/-a dogajanje v ozadju smučarskih skokov in se po podelitvi pokala podružil/-a s skakalci.

 

Nagradili pa bomo tudi 10 najboljših risb po izboru občinstva. Vse informacije o natečaju najdete tukaj.

 

Prijave lahko oddate samo starši ali skrbniki do 25. 2. 2024. Glasovanje za zmagovalno risbo bo mogoče vse do 10. 3. 2024.
    

Otroška domišljija in veselje ne poznata meja. To ponazarja tudi naš zdaj že tradicionalni oglas dečka skakalca , ki se pripravlja na ogled športnega praznika v Planici.
prosti čas, družina, nezgodno zavarovanje otrok in mladih, otroci
Ne zamudite ničesar!

Izbor najnovejših zgodb in nasvetov za brezskrben vsakdan z vašimi otroki, enkrat na mesec v vašem e-nabiralniku.